Međunarodni dan žena s utjecajnim hrvatskim ženama u Zagrebu

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena sa sjedištem u Torontu organizira drugu godinu međunarodnu konferenciju “Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!“, 8. ožujka, u hotelu Sheraton u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Tim povodom dodjeljuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Belgije, Austrije, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Južne Amerike.

Listu dobitnica možete vidjeti na linku:

 http://croatianwomensnetwork.org/2017-winners-of-croatian-women-of-influence-award/

Prvi put Mreža hrvatskih žena dodjeljuje počasnu nagradu ”Friends of Croatia” dr. Esther Gitman zbog iznimnih zasluga u promicanju istine o životu i djelovanju blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

Na konferenciji će se održati niz predavanja i panela o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi i humanitarnom radu.

Mreža hrvatskih žena (www.CroatianWomensNetwork.org) osnovana je prije dvije godine u Torontu i danas broji više od četiri stotine članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.

Program konferencije i podaci o registraciji nalaze se u privitku, a detaljnije informacije potražite na croatianwomensnetwork.org