14.6 C
Zagreb
5.1 C
Zürich
12.3 C
New York
19.5 C
Buenos Aires
24 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

Božićni koncert Mejaša u Dalmatinu

Hrvatski restoran Dalmatino u Niederwangenu pokraj Berna bio je u petak ispunjen do zadnjeg mjesta. Uz domaće specijalitete, iz raznih djelova Švicarske pristigli gosti imali su priliku uživati i u nastupu popularnih „Mejaša“.

Na ulazu je goste dočekao aperitiv. Moglo se birati između kruškovca, medice, domaće rakije…

Dalmatinski ugođaj i dašak mora osjetio se u ugodnom ambijentu ribarskih mreža na zidovima i prigodne dekoracije. Meni karta je ispunjena domaćim specijalitetima koji se pripremaju po izvornim dalmatinskim i hrvatskim receptima. Uz mediteransku ponudu škampi, lignja, školjki, dalmatinske salate od hobotnice, ljubitelji kontinentalne kuhinje mogu birati između teletine ispod peke, mesnih plata i ostalih, ukusno pripremljenih specijaliteta. Jasno da se u ovom restoranu nude i kvalitetna hrvatska vina.

Nastup Mejaša u Dalmatinu oduševio je posjetitelje. Denis Dumančić, Nikola Bosilj, Edo Drakulić, Denis Tkalčec, Zvonimir Milec, Janko Zelić i Dino Bandić po treći put su nastupali u Švicarskoj. Donijeli su u Dalmatino pozdrave iz domovine i dobro zagrijali atmosferu. Uz „Zoricu“ i ostale hitove koje su pjevali, predstavili su i svoj novi album Sexy ritam.

Iza Mejaša je deset godina uspješnog postojanja. Uz nastupe u domovini, često nastupaju i u inozemstvu. Uz mnogobrojne nastupe u Europi, dva puta su gostovali u Kanadi. Posjetitelji u Damatinu, koji su uz zabavljače pjevali hitove i plesali do kasno u noć, odlično su se zabavili.

Zlatko Šunjić sa suprugom Angelom Dalmatino je otvorio u travnju ove godine. Već je tada najavio da nastup klape „Dalmatino“ neće biti jedini zabavni događaj. Uz Dalmatino nastupila je klapa Solaris iz Šibenika, petkom u više navrata TS Indigo, te latino grupa Nuevo swing koji će zabavljati i za doček Nove Godine.

Nastup Mejaša i zadovoljni gosti najbolja su potvrda da gosti komibinaciju dobre kuhinje i glazbe itekako cijene.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije