14.8 C
Zagreb
5.9 C
Zürich
9.9 C
New York
19.5 C
Buenos Aires
24 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

ARGENTUM – hrvatski nakit može se kupiti i u Švicarskoj

Kvalitetan nakit od srebra hrvatske tvrtke Argentum, od 3. prosinca 2016. može se kupiti i u Schaffhausenu.

Nakon što su u više navrata razgovarali s rukovodstvom Argentuma, Nikola Mršić i Dražen Novosel odlučili su se na ovaj, hvale vrijedan korak. Pravovremeno – prije praznika krenule su pripreme i 3. prosinca 2016. u centar su, za ostale kupce pohrlili i mnogi sunarodnjaci da bi nazočili ovom, za mlade poduzetnike važnom događaju.

U vitrinama je izložen nakit za svaki budžet i za svaki ukus. Uz nakit od srebra, nude se proizvodi od čelika i satovi Paula Hewitta. Posebnu pažnju privlači ekskluzivan tradicionalan nakit hrvatskih dizajnera. Uz klasičnu srebrnu boju, nakit se može kupiti pozlaćen u žutom ili rose tonu. Zanimljiv je podatak da se nakit prodaje po istoj cijeni kao u Hrvatskoj.

Ovo je prva poslovnica Argentuma izvan granica Hrvatske. Već 1. travnja 2017. u centru Schaffhausena otvoriti će se druga, slijede poslovnice i u drugim europskim državama.

Mladim poduzetnicima velika podrška su njihove supruge Ana i Marina. Uz njih, imaju dvije prodavačice. Fotogalerija nudi samo dio nakita koji se može kupiti. Radno vrijeme trgovačkog centra: ponedjeljak – petak 09.00 – 20.00, subota 08.00 – 18.00.

Tvrtka Argentum osnovana je 29. svibnja 2008. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Danas je Argentum sa svojih 47 poslovnica prisutan u svim većim gradovima na području cijele Republike Hrvatske, a njihov srebrni nakit cijenjen je zbog modernog dizajna i vrhunske kvalitete. U ponudi imaju uz srebro, artikle od čelika i veliki izbor satova.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije