6 C
Zagreb
4.2 C
Zürich
19.6 C
New York
18.8 C
Buenos Aires
25.4 C
Melbourne
Srijeda, 24 travnja 2024
spot_img

TS „Mejaši“ ispunio u subotu sva očekivanja na Božićnoj zabavi „Alkara“

Tamburaški sastav “Alkari“ iz  Züricha pripremili su u subotu 17.12.2016. još jednu nezaboravnu Božićnu zabavu u Gemeindezentrum Brüelmatt, u Birmensdorf-u.

Ulaznice su bile već mjesec dana unaprijed rasprodane, tražila se koja karta više.

“Alkari Zürich” i njihovi vrijedni pomagači priredili su pravi “gušt”. Uz predjelo i glavno jelo – mesni odrezak s povrćem na umaku od šampinjona, našla se velika ponuda svih vrsta kolača.

Zabavu je upotpunila bogata tombola, čije se izvlačenje s napetošću iščekivalo. Mnogi gosti ponadali su se prvoj nagradi, televizoru, koja je tek nakon drugog izvlačenja našla svog konačnog vlasnika.

Nastup specijalnog gosta, finalista Hrvatskog Supertalenta, osmogodišnjeg Stjepana Magdića zadivio je publiku. Svojim umijećem sviranja harmonike obradovao je oduševljene posjetitelje u više navrata.

Drugi dio su očekivano zasladili tamburaški sastav “Mejaši” koji su od prvih minuta digli goste na plesni podij, koji se povremeno činio premali. Iznenađenje je priredio član sastava “Alkari“ Ante Valčić koji je zapjevao sa „Mejašima“ i istodobno vodio program. Mejaši su do kraja dali sve od sebe te uz svoje hitove “Zorica”, „Zavela me Ana“ i ostale, izvodili mnoge poznate hrvatske pjesme. Dvorana je do ranih jutarnjih sati još uvijek bila popunjena, te se pjesma „Nećemo noćas doma…“ mogla ponoviti više puta.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije