Meeting G2.3 ove godine u studenome

Organizatori poslovne konferencije Meeting G2 odredili su da će se treće izdanje toga skupa – pod nazivom Meeting G2.3 – ove godine održati od 6. do 8. studenoga. Iako je termin promijenjen, lokacija je već dobro poznata – Kongresni centar FORUM Zagreb.

Dolazak na konferenciju, točnije na svečano otvorenje, već je potvrdio potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova RH Davor Ivo Stier. Još se čeka i potvrda Predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar-Kitarović, pod čijim su visokim pokroviteljstvom održane prve dvije konferencije.

Nagrada najboljem predstavniku-najvećoj delegaciji

Koliko je konferencija Meeting G2 raširila krila govori i činjenica da u velikom broju država diljem svijeta Konferencija već ima i svoje predstavnike. U Zagreb su prošle jeseni stigle i cijele delegacije iz pojedinih zemalja, pri čemu su najveću delegaciju svakako imali Hrvati iz Australije, te Hrvati iz Paragvaja. Nastojeći dodatno povećati broj sudionika iz svijeta, ove će godine organizatori G2.3 za najboljeg predstavnika i za najveću delegaciju osigurati i prigodne nagrade.

Konferencija ACAP u Chicagu

Budući da se cijela hrvatska dijaspora u svijetu polako, ali sigurno umrežava, želimo Vas ovim putem pozvati u SAD na jednu sestrinsku konferenciju.

Riječ je o 2. konferenciji Udruge hrvatsko-američkih profesionalaca ACAP(Association of Croatian American Professionals) koja će se ove godine održati u Chicagu 12. svibnja.

Dakle, nakon proljeća u Chicagu, slijedi jesen u Zagrebu! Veselimo se novim susretima!