8-dnevna ekspedicija s planine na more Ljeto 2017. – Velebit, Hrvatska

Outward Bound Croatia i ovo ljeto, u tri različita termina održava međunarodni 8-dnevni program pod nazivom “Dive into yourself”. Dolazeći iz raznih dijelova svijeta, sudionici će imati priliku krenuti na nezaboravno putovanje iz malog mjesta Veliki Žitnik, smještenog 7 kilometara od Gospića, preko srednjeg Velebita i stjenovitih kukova, pa sve do razine mora i dublje.

Kome je namijenjen program?

Za sudionike je bitno samo da imaju od 16 godina na više i da su motivirani provesti 8 uzbudljivih dana u divljini Hrvatske. Pritom će se suočiti s izazovima zajedničkog života u vrlo jednostavnim uvjetima, snalaziti se u različitim vremenskim uvjetima, rukovodeći ograničenim resursima, vodeći svoju grupu na putu da sami postanu snažniji predvodnici.

Imat će priliku ovladati vještinama orijentacije pomoću mape i kompasa, čvorova, sportskog penjanja i spuštanja po stijeni, bivakiranja i postavljanja kampa te paljenja logorske vatre. Preći će uzduž stjenovitih grebena, uspeti se na  vrh Velebita i spustiti do Jadranske obale, a na  moru će imali priliku zaroniti pod površinu i iskušati se u scuba ronjenju, istražujući morsko dno i suočavajući se izazovom tišine pod vodom oslanjajući se samo na sebe.

Program je kreiran da pruži rijetku priliku za učenje koju danas mali broj ljudi doživi. Živjeti u prirodi, bez luksuza modernog života, pruža novu perspektivu i snagu za savladavanje svakodnednih izazova, snagu koja vas nikad ne napušta.

Vrijeme održavanja programa

Programi se održavaju u sljedećim terminima:

  • 01 – 08.07.
  • 15. – 22.07.
  • 05. – 12.08.

Svu tehničku opremu, osiguranje, hranu i smještaj za vrijeme trajanja programa, te instruktore za izvođenje programa osigurava Outward Bound Croatia.

Više o programu možete pročitati na web stranici:  “Dive into yourself”

Prijave

Za sve dodatne informacije i prijave za sudjelovanje molimo kontaktirajte:

Suzana Živković

Email: apply@outwardbound.hr

Tel: +385 914222/274