8.8 C
Zagreb
3.5 C
Zürich
7.2 C
New York
17.3 C
Buenos Aires
19.7 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

Slavonia Band razveselili Hrvate u Švicarskoj

Kada je odlučio otvoriti restoran D.A.N.A., Jozo Marjanović imao je jasnu viziju – biti će to mjesto gdje će se gostima ponuditi domaći specijaliteti i vikendom muzički program
Dobro raspoložena ekipa Slavonia Band nastupila je u subotu, 27. svibnja 2017. u Švicarskoj i svojim bogatim repertoarom «prošetavši» pjesmom kroz domovinu oduševila sve koji su se te večeri okupili u restoranu D.A.N.A.

Ulaznica je uključivala i večeru, gostima se ponudio ukusni domaći čobanac koji je pripremila domaćica Dejana Marjanović.

Dobra zabava uz pjesmu i ples potrajala je s odlično raspoloženim domaćinima i gostima iz domovine do kasnih sati.

Obitelj Marjanović svoje je iskustvo u gastronomiji stekla višegodišnjim radom u nekoliko restorana. U Strengelbachu kod Zofingena otvorili su 18.12.2015. restoran D.A.N.A. koji s kapacitetom od 150 sjedećih mjesta nudi mogućnost za poslovni ručak ili obiteljske proslave.

Posebnost ovog restorana je gastronomska ponuda koja spaja domaću i međunarodnu kuhinju. Jozo i Dejana Marjanović trude se u ugodnom ambijentu i vrhunskom uslugom udovoljiti zahtjevu svakog gosta. Uz bogatu kulinarsku ponudu, ovdje će se pronaći i raznovrsna, kvalitetna domaća vina.

Više informacija možete pronaći na njihovoj web-stranici: http://restaurantdana.com/

Tekst:
Ruža Studer

Foto:
Željko Stipić. Ruža Studer

POVEZANI ČLANCI

Najnovije