Slavonsko- baranjska večer u Stuttgartu- najava

Udruga HDZ Stuttgart i ove godine organizira jednu od najboljih i najposjećenijih domaćih zabava za koje se već tradicionalno traži karta više. Naravno, svima je iz ovog opisa jasno da se radi o slavonsko- baranjskoj zabavi.

Ova iznimna večer će se održati 14.10.2017. u Stadthalle Gerlingen ( Hauptstr. 50). I ove godine za posjetitelje su pripremili bogat program i jelovnik. Sladit će se uz domaće specijalitete slavonske kuhinje kao što su odojak, kulen, domaći kolači, a pripremili su i nekoliko kapljica domaćeg vina.
Za dobru atmosferu pobrinuti će se “BOSUTSKI BEĆARI”, a za čuvanje hrvatskog kulturnog identiteta članice i članovi društva “Vila Croatia”, FS-a “Hrvatski pleter” i KUD-a “Krešimir”. Veći dio ostvarenog prihoda udruga će kao i do sada donirati potrebitim obiteljima s djecom oboljelom od teških bolesti ili pogođenih nekom tragičnom sudbinom.

Svoj dolazak na ovu posebnu večer već su najavili brojni ugledni gosti iz naše ravnice, a iz udruge zainteresiranima poručuju  da što prije rezerviraju svoja mjesta. To možete učiniti na brojeve: 0173 3190600 ili 0172 9321655.