6.2 C
Zagreb
2.7 C
Zürich
11.1 C
New York
14 C
Buenos Aires
18.3 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

Još jedna pobjeda HNK Croatie Solothurn

HNK Croatia Solothurn i dalje pobjeđuje i uvjerljivo drži prvo mjesto

Prvenstvena utakmica na domaćem terenu u subotu, 26. kolovoza 2017. nije za Croatiju najbolje započela. Nakon odigranih 27 minuta FC Zuchwil  vodio je s dva gola razlike. No već dvije minuta kasnije, Croatia je krenula s igrom koja ih krasi ove sezone. Dobrom igrom Croatia je već u prvom poluvremenu izjednačila, dok je u drugom poluvremenu preuzela inicijativu i dobrom igrom odnijela pobjedu visokim rezultatom 6:2.  U listu strijelaca na ovoj utakimici su se upisali Marco Marić, Ivan Krivić (2) Božo Križanović (2) i Marinko Žižak.

HNK Croatia se trenutno nalazi na vrhu ljestvice kao jedini klub bez poraza, s tri pobjede i gol razlikom 18:6.

I ovu utakmicu pratio je velik broj navijača, među kojima su bile i supruge, djevojke, prijateljice i majke igrača koje su u ovoj sezoni Croatiji dvostruka podrška. Uz navijanje, ljepši spol sponzoriranjem lopte za utakmicu dodatno motivira svoje ljubimce koji im uzvraćaju dobrim rezultatima.

Kako nam javljaju iz HNK Croatie, sve su domaće utakmice skoro pa ispunjene sponzoringom, 90% sponzora su pripadnice ljepšeg spola.

Sljedeću utakmicu Croatia igra u nedjelju, 3. rujna 2017. u 14.00 protiv GS Italgrenchena, Sportplatz Riedern u Grenchen – Riedern.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije