ZA MLADE NOGOMETAŠE – CRO FOOTBALL CAMP I AKADEMIJA KRPAN&BABIĆ POZIVAJU NA TRENING

Cro Football Camp Switzerland i Akademija Krpan&Babić pozivaju mlade nogometaše koji tokom jesenskih školskih odmora borave u domovini i žele trenirati, da se priključe treninzima Akademije.

U školi Akademije su dobrošla djeca od šest i više godina. Za trening im je potrebna minimalna sportska oprema – kratke hlačice, pamučna majica i kopačke. Treninzi se održavaju svaki dan, u jutro i poslijepodne.

U otvorenoj školi djeca rade na nogometnoj igri, tehnici i taktici, razvijaju natjecateljski duh, moralne vrijednosti, suradnju i fair-play. Sa svom djecom radi više vrhunskih nogometnih stručnjaka, čime im je poklonjena maksimalna pozornost za trajanja cijelog reninga.

Sportskih rekvizita i lopti ne manjka, svakog čekaju njegova sredstva za rad na treningu. Trenira se na umjetnoj travi, često i pod reflektorskom rasvjetom.

Više informacija i kontakt: http://akademija-krpanbabic.com/akademija/  Tel. 00 385 91/5733556

Nogometna akademija Krpan&Babić sastavnica je Udruge Klub nogometne škole Hypo-Limač. Udruga je osnovana 2010. odine, od strane osnivača Petra Krpana i Marka Babića, dvojice bivših hrvatskih nogometnih reprezentativaca, bivših igrača vrhunskih europskih nogometnih klubova.

Akademija okuplja brojne poznate nogometne i pedagoške, kao i medicinske stručnjake u radu s djecom, u dobi od 6 do 16 godina, kojih u svakom trenutku na Akademiji trenira iznad 250.

Misija dvojice osnivača je prenijeti znanje mladima, odgajati ih u sportskom i kompetitivnom duhu, tražiti i otkrivati mlade nogometne talente, usmjeravajući ih i usavršavajući u nastavku nogometne karijere.

Nogometna akademija Krpan&Babić priznata je u europskom i svjetskom nogometnom društvu, česti gost i domaćin brojnih inozemnih i domaćih nogometnih turnira, što može zahvaliti svojoj stručnosti, pristupu i vjerskoj, nacionalnoj i rasnoj toleranciji, u skladu sa svjetonazorom UEFA-e i FIFA-e.

www.akademija-krpanbabic.com

Objavljuje: Moja Domovina