Vallis Aurea poziva na degustaciju najboljih hrvatskih vina u Švicarskoj

Jesen je godišnje doba koje donosi boje u život i idealno je vrijeme degustirati i uživati u vinima Valis-Auree iz Schaffhausena.

 

Da bi svoje vjerne goste istovremeno iznenadili i obradovali, Vallis Aurea nudi više mogućnosti za uživanje i prije tradicionalnog vinskog sajma Expovina koji će trajati od 2. do 16. studenog 2017.

Već u ponedjeljak, 23. listopada 2017., nudi se mogućnost  vrhunska vina kušati na otvorenoj degustaciji u restoranu Sonne, Badstrasse 3, 5408 Ennetbaden, od 16:00 do 19:00 sati.

Oni koji žele, mogu ostati na večeri «Wine&Dine», prijava za preostala 4 mjesta je obavezna i to najkasnije danas (subota do na večer) na mail info@vallis-aurea.ch .

  

 

Slijedi u utorak, 24. listopada 2017., predstavljanje vina 16 vrhunskih vinara u Zunfthaus zur Waag, Münsterhof 8, 8001 Zürich. I za ovaj događaj potrebno se prijaviti putem maila info@vallis-aurea.ch ,  kao i za prezentaciju u četvrtak, 26.10. 2017. u Ženevi.

 

Ves sedmu godinu za redom, Vallis Aurea će imati svoj štand na vinskom sajmu Expovina. Pronaći će se na istom brodu kao i do sada Linth, ali na drugom štandu, broj 152-Oberdeck.  

Kako ponuda, tako i kvaliteta vina raste iz godine u godinu. I ove godine za Expovinu su odabrana najbolja vina od Dunava do Jadrana, područja koje obuhvaća Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

Želite li više informacija o ponuđenim događanjima, obratite se putem maila info@vallis-aurea.ch

Dolasku se vesele

 Josip Blažević i ostali suradnici Vallis Aurea