Uskoro u Zagrebu – MEETING G2.3. – Konferencija poslovnih Hrvata sa četiri kontinenta

Glavni cilj konferencije je povezivanje Hrvata iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja

Kao i prethodne dvije godine, na ovogodišnji Meeting G2.3 koji će se održati od 6. – 8. studenog 2017. u Zagreb pristižu poslovni ljudi sa svih strana svijeta.  Svoj dolazak potvrdili su sudionici iz Argentine, Australije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Danske, Ekvadora, Finske, Kanade, Njemačke, Paragvaja, Perua, SAD-a, Švicarske, Venezuele.

Prvi dan konferencije svaki će registrirani sudionik imati priliku predstaviti sebe i svoju tvrtku ostalim sudionicima. Nakon izlaganja doc.dr.sc. Stjepana Šterca na temu Demografija je pitanje svih pitanja, razmjena vizitki i predstavljanja sudionika konferencije slijedi sjednica s deset hrvatskih Start-upova.

Sudionicima će se prvog dana meetinga obratiti državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Drugi dan konferencije otvoriti će pozdravnim govorom direktor Foruma Zagreb i pokretač ovog projekta, Josip Hrgetić.

Svečanom otvaranju nazočiti će i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović koja će konferenciju otvoriti i svojom nazočnošću ovaj događaj učiniti još ljepšim i svečanijim.

Nakon kratke stanke slijedi prva panel diskusija na temu Kako privući investitore iz hrvatskog iseljeništva i zastupati njihove interese. Zed Šešelj, senator za Australian Capital Territoriy ovogodišnji je glavni govornik i svoj će govor sudionicima uputiti prije druge panel diskusije koja će biti ispunjena prijedlozima na pitanje Kako promovirati hrvatske proizvode iz cijelog svijeta u cijelom svijetu.

U sljedeće tri panel diskusije poslije ručka pod nazivima Lopta i kravata – savršena poslovna kombinacija, Zeleno kao novo zlato, Krv, suze i znoj sudjelovati će mnogi zanimljivi panelisti. «Open hour»  – Pitanja i odgovori, Vlada i iseljeništvo otvoriti će se mogućnost svoja pitanja uputiti osobama koje su svojim djelovanjem upoznate s problemima iseljenika i povratnika.

Pri kraju radnog dana, zaključke konferencije predstaviti će organizacijski odbor, dok će pri završetku, na temu «Kakvi su Hrvati» diskutirati Božo Skoko i Davor Bruketa.

Zadnji dan organiziran je poslovni izlet u Slavoniju tokom kojeg će se pružiti mogućnost upoznati poslovne potencijale grada Osijeka.

Vizija organizatora ovog važnog skupa je budućnost u kojoj će mogućnosti, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti.

Budite i vi dio ovog meetinga koji nudi mogućnost kvalitetnog povezivanja Hrvata iz iseljeništva s domovinom.

Više informacija i prijava: http://www.meeting-g2.com/ register-now/