Božićna zabava Alkara Zürich

U Birmensdorfu se u subotu, 9.prosinca 2017. održala tradicionalna Božićna zabava u organizaciji Tamburaškog sastava Alkari iz Züricha.

Goste su cijelu večer zabavljali TS Bosutski bećari, a u ulaznicu su bili uključeni aperitiv, večera i desert.  Predivno uređena dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Osim glazbeno-zabavnog dijela, predstavljena je i nova modna kolekcija “Kontesa Nera” dizajnerice Mihaele Marković. Priča o “Kontesi Neri” priča je o Hrvatskoj – kroz povijest.

S nekoliko riječi goste je pozdravio fra Ivan Prusina koji je predvodio molitvu prije same večere.
Razigrani zvuci tambure, zabavnih hitova i pjesmama iz svih područja Lijepe Naše odzvanjali su duboko u noć.  Dok su Bosutski bećari odličnom svirkom rasplesali prisutne te ih na trenutak pjesmom vratili u domovinu, veseli domaćini pobrinuli su se da ničega ne nedostaje.

Pred sam kraj druženja, izvučeni su sretni dobitnici bogate tombole, a nagrade su bile zaista primamljive. Najsretniji je kući otišao “bogatiji” za jedan lijepi televizor.

Organizatori su najavili novu Božićnu zabavu i pozvali sve prisutne na ponovni susret sljedeće godine koja će se održati 15.12.2018.

Fotografije: Suzana Gašparović

Autor


Kristina Vukić
Više o autoru