Utjecajne Hrvatice iz cijeloga svijeta obilježavaju Međunarodni dan žena u Zagrebu

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih ženaCWN/MHŽ treću godinu oganizira međunarodnu konferenciju “Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!”, 8. ožujka, u hotelu Westin u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Tim povodom dodjeljuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Južne Amerike i Australije.

Molimo vas da listu dobitnica pogledate na ovom linku:

http://croatianwomensnetwork.org/hr/2018-winners-of-croatian-women-of-influence-award/

Na konferenciji će se održati predavanja i paneli o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi i humanitarnom radu.

Glavna govornica konferencije je dr. Vesna Bosanac, ravnateljica Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, dobitnica nagrade Utjecajne hrvatske žene 2018.

Želja nam je da Konferencija bude prigoda za isticanje brojnih uloga i postignuća žena u poslovnom svijetu, ali i da otvara mogućnosti svladavanja izazova, čijim će se ostvarenjima pridonijeti boljitku ne samo Republike Hrvatske već i svih zajednica u svijetu u kojima žive hrvatske žene.

Želja nam je ukazati na njihov velik doprinos i umrežavanjem te stvaranjem novih poslovnih partnerstva u Hrvatskoj i izvan nje pomoći razvoju hrvatskoga društva jer uključivanje žena u poslovni svijet te njihov napredak, znači i napredak ekonomije. Stoga je i geslo ovogodišnje konferencije ”Podržimo jedna drugu!”.

Mreža hrvatskih žena (www.CroatianWomensNetwork.org) osnovana je prije tri godine u Torontu i danas broji više od pet stotina članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.

Program konferencije nalazi se u nastavku, a detaljnije informacije potražite na croatianwomensnetwork.org