6.2 C
Zagreb
2.6 C
Zürich
15.5 C
New York
14.9 C
Buenos Aires
20 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

HNK Croatia Solothurn ušla u 2. ligu!

Nakon veoma uzbudljivog i dobro odigranog prvenstva te osvojenog drugog mjesta, Hnk Croatia Solothurn plasirala se u kvalifikacijske utakmice za 2. ligu i odigrala senzacionalne tri kvalifikacijske utakmice te s pet osvojenih bodova zaluženo izborila plasman u 2. ligu.

Posljednja utakmica koja je odigrana u petak u Kestenholzu bila je šlag na tortu, bila je najbolje odigrana utakmica ove sezone i utakmica zbog koje se voli, prati i bodri ovaj klub!

Iako je utakmica završila neriješenim rezultatom 4:4, Croatia je i ovaj put odličnom igrom već u 8. minuti utakmice vodila s 2:0. Početak drugog poluvremena nastavljen je istim tempom, u 46. minuti utakmice povećali su vodstvo na 3:0, da bi u 68.min golom trostrukog strijelca ove utakmice Olivera Andrijaševića poveli s 4:1.

Tim vodstvom krenulo je slavlje na terenu i pored terena.  Budući da je sudac utakmicu produžio čak 14. minuta, protivnik je u 13. minuti  uspio izjednačiti.  Ali ni to nije moglo pokvariti slavlje i zasluženu feštu kojom je Croatia ušla 2.ligu.

Slavilo se nakon utakmice na terenu i okolo terena. Ekipa, stručni stožer i uprava kluba slavila je zajedno sa svojom vjernom publikom koja je i ovu gostujuću utakmicu napravila domaćom. Dugo u noć pjevalo se i slavilo u šatoru na igralištu gdje se Croatiji pridružila ekipa FC Kestenholz s članovima i prijateljima.

Čestitke Hnk Croatiji, stručnom stožeru i upravi kluba na ovom senzacionalnom uspjehu. Po drugi put u povijesti kluba Hnk Croatia Solothurn igrati će u 2. ligi!

Fotos: Hnk Croatia Solothurn

POVEZANI ČLANCI

Najnovije