U Badenu otvorena izložba hrvatsko-švicarske umjetnice SuzAne Senn-Beneš

Boje i oblici glavni su elementi izložbe „Dobro raspoloženje“ hrvatsko-švicarske umjetnice SuzAne Senn-Beneš koja je svoju izložbu otvorila 2. lipnja 2018. u Badenu.

Poziva se promatrača izložbe da se pozabavi detaljima izloženog. Lakoća i harmonija nude mogućnost utonuti u svijet mašte. Šareni motivi šire dobro raspoloženje, puni su energije i bude ugodne osjećaje.

Tokom ljeta 2017. godine umjetnica je imala priliku neke od svojih crno-bijelih sujeta prikazati na poklopcima EMMI proizvoda. Kod jednog od najpoznatijih svjetskih hena-artista, Asha Kumare upoznala je mehndi tehniku hene. Tu ukrasnu ornamentalnu tehniku rado integrira u svoja djela. Pohvala ovog Engleza s indijskim korijenom koji je bio oduševljen njezinim radom ohrabrila ju je da ta svoja djela prikaže u izložbi. Pitanja, koji komputerski program koristi pokazuju joj vrednovanje njezinog truda i biti će joj i dalje odlična inspiracija s lakoćom širiti dobro raspoloženje.

Izložba koja uz slike nudi jastučiće, šalice i još mnogo više, može se posjetiti u galeriji Sonderwunsch, An der Oberen Gasse 23 u Badenu i traje do 2. srpnja 2018. Možda baš ovdje pronađete prikladan poklon koji će nekom prenijeti dobro raspoloženje.

Kontakti za zainteresirane:

Galerija:        galerie@sonderwunsch.ch                    079 / 285 63 37

Umjetnica:   suzana@a-herz.ch                                   079 / 648 26 64