Piknik Dinama iz Schaffhausena i ove godine «pun pogodak»

Na kraju još jedne uspješne sezone, kod NK Dinamo  u Schaffhausenu tradicionalno se na domaćem sportskom terenu Dreispitz održao piknik s turnirom.

Na turniru su sudjelovale ekipe s područja i prijatelji kluba. S drugim imenom, ali istim igračima kao i prošle godine, turnir je osvojila ekipa s dosadašnjim trenerom prve ekipe, Jasminom Murićem, ove godine s imenom «Burek sa sirom».

Kao što je to Dinamo najavio, Jasmin Murić krajem sezone napušta klub kao trener prve ekipe, pa je na pikniku predstavljen novi stručni stožer. Trener prve ekipe je Rajan Pajnogać, koji u toj funkciji ima podršku od Kristijana Lulića i Tarkana Kelesa.

Prije nego je počeo zabavni dio dodijeljene su nagrade istaknutima u klubu:

• Najbrži gol u ligi: Dino Ljuština, koji je pogodio u 32 sekundi igre
• Najbrži hattrick u ligi: Michael Štokić u 4:12 minuti
• Igrač sezone u seniorima: Damir Sotonica
• Igrač sezone u prvoj ekipi: Michael Štokić

Dalje su Dinamovci zahvalili predsjedniku Milanu Medvedu i njegovoj supruzi Vileni za njihov neumorni rad u klubu.
Da bi na ovom događaju mogli opušteno uživati i roditelji koji su nazočili sa svojom djecom, najmanji su imali priliku zabaviti se na napuhanom dvorcu.
Do kasno u noć goste su zabavljali fenomenalni i u ovom dijelu Švicarske svima dobro poznati Quattro bend, također iz Schaffhausena, koji su i ovaj put ispunili sva očekivanja.

Dopredsjednik kluba Mihael Adžić nije mogao kriti svoje zadovoljstvo:,,Drago mi je vidjeti ovako veliki broj gostiju na našim manifestacijama. Posebno veseli vidjeti da je ove godine na turnir i piknik došlo puno mladih ljudi, što nam pokazuje da naš klub ima budućnost. Iako je većina tih mladih druga, neki čak i treća generacija Hrvata u Švicarskoj, često ih se može susresti na svim događanjima gdje se okupljaju Hrvati.”

Predsjednik kluba Milan Medved također je izrazio zadovoljstvo i zahvalu svim gostima i aktivnima koji su omogućili da se veliki broj gostiju koji su nazočili pikniku ugodno osjeća.