Stomatološke usluge u Hrvatskoj – svjetska kvaliteta po hrvatskoj cijeni

Analiza cijena u više europskih zemalja, pokazala nam je da su cijene stomatoloških usluga u Hrvatskoj čak do 70% niže.

Već duže vrijeme, stomatolozi u Hrvatskoj prepoznatljivi su po svojoj kvaliteti i stručnosti. Sve jača konkurencija tjera ih da dodatno poboljšavaju kvalitetu i nadopunjuju svoje usluge, što ih svrstava u sam svjetski vrh po kvaliteti dentalne usluge.

Stručan rad, ali i vrhunski materijali dokaz su da stomatološke poliklinike u Hrvatskoj idu u korak sa svjetskim trendovima, a usput nude razne pogodnosti i znatno povoljnije cijene u usporedbi sa zapadnim zemljama.

Potpuna usluga za hrvatske iseljenike

Upravo su visoke cijene stomatoloških usluga u inozemstvu, potaknule hrvatske poliklinike da izađu u susret i prilagode se hrvatskim državljanima koji žive izvan zemlje i tijekom njihovog boravka u Hrvatskoj ponude im potpunu uslugu po prihvatljivoj cijeni.

Ljetni mjeseci vrijeme su kada brojni Hrvati dolaze u Hrvatsku iz koje se sve više njih vraća i s novim osmijehom. Zbog odlične prometne povezanosti i popratnih sadržaja, većina poliklinika koje nude individualan pristup i potpunu uslugu za iseljenike smjestila se  u Zagrebu.

Od stomatoloških poliklinika koje imaju dulje iskustvo pružanja specijaliziranih usluga iseljenicima svakako vrijedi izdvojiti Štimac centar dentalne medicine.

Ovaj dentalni centar iz Zagreba već je dugi niz godina jedna od najomiljenijih stanica brojnim iseljenicima koji tijekom ljeta dolaze u Hrvatsku.

Poseban paket usluga i dodatne pogodnosti

Štimac centar svojim pacijentima omogućuje potpunu uslugu na jednom mjestu, a svoje mjesto u vrhu stomatoloških poliklinika u Hrvatskoj dobrim dijelom izgradio je pružanjem usluga potpune transformacije osmijeha i svojim nadaleko poznatim projektom dentalnog makeovera.

Implantologija, protetika, parodontologija i opća stomatologija samo su neke od usluga koje nudi Štimac centar.

Kako bi se približili potrebama hrvatskih iseljenika nude i poseban paket usluga koji uključuje:

  • besplatni pregled,
  • digitalni ortopan,
  • detaljnu dijagnostiku dentalne situacije,
  • konzultacije s najiskusnijim dentalnim stručnjacima,
  • plan terapija,
  • cjenovnu ponudu za potrebne zahvate.

Paket za Hrvate iz inozemstva obuhvaća i besplatan prijevoz iz Münchena, Beča ili Milana i natrag, kao i smještaj u novouređenim sobama koje se nalaze u neposrednoj blizini samog centra.

Ključ je u individualnom pristupu

“Individualan pristup je taj koji određuje zadovoljstvo pacijenta na kraju. U našem centru pristup prema svakom pacijentu je potpuno personaliziran i iznimno pažljiv kako bi se pacijenti osjećali kao kod kuće, a ne u stomatološkoj ordinaciji. Svaki tretman se objašnjava i radi korak po korak kako bi pacijent bio upućen u cijeli proces.”, rekla nam je osnivačica centra, Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent.

Važnost individualnog pristupa doktorica Jagodić-Štimac rado nam objašnjava na primjeru pacijentice, koja je nakon gotovo bezizlazne situacije ponovno zasjala prekrasnim osmijehom.

Detaljna i precizna dijagnostika bila je potrebna kako bi se napravio plan prilagođen dentalnom stanju pacijentice nakon čega je cijeli tim mogao krenuti u izradu implantoprotetskog rada, koji je uključivao ugradnju implantata i izradu cirkonskog mosta.

Razgovor s pacijenticom, pojašnjenje tretmana i vođenje kroz cijeli proces transformacije, bilo je ključno za stvaranje povjerenja i rješavanja straha, ali i za finalni rad koji je uistinu nevjerojatan.

Muči li vas neki zub i željeli biste riješiti svoju dentalnu situaciju prilikom boravka u Hrvatskoj, kontaktirajte stručnjake Štimac centra putem ovog OBRASCA ili telefonom na +385 1 3633 602.