HKUD Croatia Basel poziva na godišnju zabavu

Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Croatia Basel jedno je od aktivnijih društava u Švicarskoj. Potvrđuju to njihovi mnogobrojni nastupi tokom godine u cijeloj Švicarskoj. Društvo je osnovano  80-ih godina, nakon stanke tijekom 90-ih, aktivno opet djeluje od 2011. godine. Članovi društva su, kao i plesovi iz raznih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

– Želimo čuvati i širiti našu hrvatsku tradiciju i kulturu iz svih krajeva gdje živi naš hrvatski narod, onako kako i sam naziv našeg društva “Croatia” govori, moto je koji ih prati u njihovom radu.

Mogu se pohvaliti bogatim repertoarom, narodnim nošnjama koje idu uz plesove i članstvom koje obuhvaća sve generacije. Veseli činjenica da je veliki dio članstva mlađe dobi.

Pozivaju sunarodnjake iz bliza i daleka na 4. godišnju zabavu koja će se održati 15. rujna 2018. godine u Kusposaal, Oberemattstr. 13, 4133 Pratteln, s početkom u 19.00 sati.

Uz kulturno-umjetnički program u kojem će uz domaćine nastupiti HKUD Fala iz Schaffhausena i domaće specijalitete, dobra zabava zagarantirana je uz bend UNIO5.

Rezervacije na broj: 079 628 35 25 i 079 202 85 68.