Slavonsko-baranjska večer u Stuttgartu – najava

Udruga HDZ Stuttgart i ove godine organizira jednu od najboljih i najposjećenijih domaćih zabava za koje se već tradicionalno traži karta više. Naravno, svima je iz ovog opisa jasno da se radi o slavonsko-baranjskoj zabavi.
Ova iznimna večer održati će se 13.10.2018. u Stadthalle Gerlingen (Hauptstr. 50). I ove godine za posjetitelje su pripremili bogat program i jelovnik. Sladit će se uz domaće specijalitete slavonske kuhinje kao što su odojak, kulen, domaći kolači, a pripremili su i nekoliko kapljica domaćeg vina.

Za dobru atmosferu pobrinuti će se “SINOVI RAVNICE”, a za čuvanje hrvatskog kulturnog identiteta članice i članovi društva “Vila Croatia”, FS-e “Tamburica” i KUD-a “Krešimir” te klape Stella Maris.

Veći dio ostvarenog prihoda udruga će kao i do sada donirati potrebitim obiteljima s djecom oboljelom od teških bolesti ili pogođenih nekom tragičnom sudbinom.

Svoj dolazak na ovu posebnu večer već su najavili brojni ugledni gosti iz naše ravnice, a iz udruge zainteresiranima poručuju da što prije rezerviraju svoja mjesta. To možete učiniti na broj: 0173 3190600.

Autor


Ivana Pavletić (Lička)
Više o autoru