NK Hajduk Zürich izabrao novu upravu

U klupskim prostorijama NK Hajduk Zürich koje se nalaze na adresi Letzigraben 45, u Zürichu 27. listopada 2018. održana se godišnja skupština.

Kao što je to i uobičajeno, prisutne članove i igrače pozdravio je aktualni predsjednik kluba. Uz uvodnu riječ ujedno je izvjestio prisutne o sportskom stanju kluba i vraćanju aktualne momčadi u četvrtu amatersku ligu. Podneseno je i financijsko izvješće za 2017. godinu koja je zaključena pozitivno.

Pod razno su se dotaknuli teme koja prati sve naše klubove, a to je održivost klupskih prostorija kao i rad u njima. Također je napomenuto da će se prvog prosinca održati malonogometni memorijalni turnir Stjepan Radoš u Unterrohrhalle Schlieren, iza kojeg će u organizaciji Cronight-a biti koncert Jelene Rozge i Miroslava Škore. Tradicionalna Bila noć Hajduka Zürich održati će se 2. veljače 2019. u Zürichu.

Uprava je bila kao i uvijek otvorena za sve ideje i prijedloge. Zaključno nakon rasprave je to da prostor za poboljšanje rada uvijek postoji, ali za svaku ideju su potrebni ljudi koji imaju želju i volju svoje slobodno vrijeme uložiti u rad kluba. Upravo je to problem neprofitabilnih udruga i klubova koji u prvom redu postoje zbog druženja i čuvanja hrvatskog identiteta, kao i poveznica s Domovinom Hrvata koji žive na području Švicarske Konfederacije.

Nakon raspuštanja stare uprave u novus u izabrani: predsjednik Krešimir Stanić, njegov zamjenik ostaje Jozo Jurić, blagajnica je Andrea Radoš a zamjenica joj je Karmen Puzić. Tajnica ostaje Marina Dedić, sportski šef je Siniša Kovačević, a njegova zamjena Neda Kraljević. U upravi su još Branimir Cindrić i Anto Jukić, za socijalne medije su zaduženi Luka Dalić i Domogoj Baran, dok su domari Josip Dedić, Jakov Radanović i Mate Zugo.

Marina Dedić