HRVATSKI STOMATOLOZI NA SVJETSKOJ RAZINI: Kako prepoznati i odabrati pravog stomatologa?

U situaciji kada živite izvan domovine zasigurno se javlja pitanje koga odabrati za svog doktora i kome vjerovati. Kako znati koji je najbolji odabir?


Svjetska kvaliteta, hrvatske cijene

 Zdravi zubi i lijep osmijeh  imperativ su današnjeg života i društva u kojem živimo. Osmijeh je prvo što primjetimo prilikom susreta i predstavlja ogledalo osobe. Upravo iz tog razloga izuzetno je važna redovita i pravilna briga o dentalnom zdravlju, a odabir adekvatnog stomatologa tu predstavlja prvi korak.

Iako u nekim granama medicine odabir možda i nije najjednostavniji, kada je riječ o stomatologiji izbor bi trebao biti jednostavan. Naime, hrvatski stomatolozi vrlo su educirani i smatraju se vrhunskim stručnjacima na razini svijeta. Osim kvalitetne edukacije i daljnjih usavršavanja, imaju i u mogućnosti odabira vrhunskih materijala zbog kojih novi osmijeh može trajati dugi niz godina, a sve to uz niže “hrvatske” cijene.


Pronađite sve stomatološke usluge na jednom mjestu

Kvaliteta radova i brzina, faktori su koji su često najbitniji kod odabira stomatologa, osobito kada se radi o usluzi koju obavljate u zemlji u kojoj ne živite. Zato je pronalazak poliklinike koja pruža sve usluge na jednom mjestu možda i najvažnija stavka na koju trebate obratiti pozornost. Ne samo da ćete biti sigurni da ćete moći riješiti bilo koji problem, već će se i samo vrijeme tretmana znatno skratiti.

Posljednjih godina mnoge poliklinike prepoznale su i druge potrebe Hrvata koji žive u inozemstvu i prilagodile svoju ponudu upravo njima. Osim ponude svih usluga na jednom mjestu često nude i prilagođene usluge namijenjene upravo našim iseljenicima.

Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba, kada se radi o stomatološkim uslugama, zasigurno je jedna od najomiljenijih stanica mnogih koji dolaze iz inozemstva.

Ova stomatološka poliklinika traje već gotovo 35 godina i može se pohvaliti s preko 20 000 zadovoljnih pacijenata koji su je napustili s novim osmijehom. Doktorica Maja Jagodić-Štimac, ujedno i osnivačica Štimac centra vodi stručni tim od 14 stomatologa koji svakodnevno radi na kreiranju novih osmijeha.

Kroz godine, poliklinika je postavila visoke standarde u stomatologiji kako bi svim pacijentima ponudila najbolje tehnologije, ali i najbolju uslugu. Ovdje možete primjerice riješiti veće probleme nedostatka zubi ugradnjom zubnih implantata, slabe ili oštećene zube nadomjestiti krunicama ili mostovima, kreirati estetski savršen osmijeh zubnim ljuskicama i izbjeljivanjem ili izliječiti bolesne zube u sklopu odjela opće stomatologije.


Iskustvo kod najtežih slučajeva

 Pri odabiru stomatologa osobita pažnja treba se posvetiti i iskustvu te stručnosti stomatologa kada su u pitanju i najkompleksniji slučajevi. Za stručnjake iz Štimac centra, upravo su kompletne stomatološke transformacije najveći, ali i najdraži izazov te nešto po čemu su kroz godine postali prepoznatljivi.

„Kod nas često dolaze osobe s vrlo lošom dentalnom situacijom. Teško im je suočiti se s njihovim pravim stanjem, sramežljivi su i povučeni, a o lijepom osmijehu samo sanjaju. To je najdraži izazov za mene i cijeli tim, jer znamo koliko će finalni izgled utjecati na osobu i kako će se osjećati nakon završetka svih radova. Osim estetske, vidljive promjene, novi zubi i lijep osmijeh djeluju nevjerojatno na ljudsku psihu. Najdraže mi je na kraju svega vidjeti njihovo lice. Ta sreća, sjaj i samopouzdanje koje dobiju najljepši su poklon.“, govori nam osnivačica centra, Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent.

Potpune rekonstrukcije osmijeha specijalnost su ove sjajne poliklinike iz Zagreba, koja već 5 godina organizira i dentalne makeovere gdje se odabranim kandidatima daruje novi osmijeh. Njihovi makeoveri često započinju liječenjima zubi koji se mogu spasiti, a zube koji nedostaju nadomještaju ugradnjom zubnih implantata. Finalni makeover u mnogo slučajeva čine keramički zubni mostovi izrađeni u njihovom laboratoriju, koji povezuju spašene zube i implantate i tako tvore novi prekrasan osmijeh.


Budite hrabri – i napravite prvi korak

„Strah nas često paralizira“, govori doktorica Jagodić-Štimac i nastavlja, „ali treba ga pobijediti, bez obzira na količinu straha. Čvrsta odluka je početak, a uz naš individualiziran pristup i bezbolne tretmane stvorit ćemo ugodno ozračje kako bi se svatko mogao opustiti i sa smiješkom nas napustiti.“

Ako i vi Štimac centar dentalne medicine prepoznajte kao odličan odabir za rješenje vaših dentalnih problema, kontaktirajte ih na telefon 00385/1 3633-602 ili putem ovog OBRASCA te saznajte sve što vas zanima oko vaše dentalne situacije.