7.5 C
Zagreb
6.4 C
Zürich
4.1 C
New York
24.2 C
Buenos Aires
21.7 C
Melbourne
Nedjelja, 25 veljače 2024
spot_img

Maškare u Esslingenu- najava događaja

„Hrvatska kulturna zajednica” Esslingen poziva sve ljude dobre volje na šestu najšareniju i najveseliju zabavu u godini. Maškarana zabava održat će se 9. veljače 2019. u Osterfeldhalle u Berkheimu.

Za pravi fašnički štimung pobrinuti će se  bend “Pirati” iz Velike Gorice te samba show grupa Brazuca iz Stutgarta.  Najboljim maskama biti će dodijeljene vrijedne nagrade, a bogata tombola privući će Vas da iskušate sreću. I ove godine će FS “Tamburica” iz Esslingena prikazati jedan pokladni običaj iz bogate tradicijske kulture naše domovine.
Učenici hrvatske škole zajedno sa svojim učiteljicama već vrijedno pripremaju slatka iznenađenja koja iz godine u godinu osvajaju srca publike.

„Hrvatska kulturna zajednica“ Esslingen  je iskusna u organizaciji raznih događanja koja su uvijek vrlo rado posjećena i koja se urezuju duboko u pamćenje. Posjetite li ovu, sada već tradicionalnu zabavu, zasigurno ćete poželjeti doći ponovno!

Vidimo se pod maskama!

Sve aktivnosti „Hrvatske kulturne zajednice“ Esslingen mozete pratiti i na: https://www.facebook.com/Kroatische-Kulturgemeinschaft-Esslingen-e-V-402190059901267/

POVEZANI ČLANCI

Najnovije