9.8 C
Zagreb
10.2 C
Zürich
7.8 C
New York
15.9 C
Buenos Aires
24.3 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

S novim elanom u nove pobjede

Početkom prosinca objavili smo na portalu zamolbu da se podrži kampanja mlade hrvatske nade u Ice Cross Downhillu, Karlo Bukovac

Sretni smo što možemo objaviti da je, zahvaljujući dobrim ljudima sa svih strana svijeta kampanja i prije određenog roka postigla više od očekivanog.

Karlo se može koncentrirati na treninge jer ga je saznanje da su riješeni osnovni troškovi njegovog natjecanja u nadolazećoj sezoni rasteretilo. „Puno mi znači ova podrška jer sada mogu neopterećen trenirati“, ne krije svoje iskreno zadovoljstvo Karlo i poručuje svima koji su ga podržali:

H V A L A  V A M!

Kada bi Zlatko Dalić birao 11 najboljih, izabrao bi hrvatsku repku. Kada bih ja, ja bih izabrao Vas! Ova kampanja počela je u trenucima kada nisam znao ništa o nastupima ove godine, kada se sve činilo tako loše, a vi ste mi nakon toga dokazali da je sve moguće. Svakim danom sam sve više vjerovao u ovu priču ali i Vas. Vjerovao sam da to nije kraj, već da je ovo tek početak ove priče.

Sada sam ja na redu, da Vam pokažem da ste dobro odabrali što ste me podržali. Sada kreću još naporniji treninzi, i onda nekoliko dana nakon Nove godine, moj odlazak u Austriju, pa dva tjedna nakon toga u Finsku. O svemu tome ćete dobiti još obavijesti kako sve napreduje, a svakako pratite i moje profile na društvenim mrežama, pogotovo instagram profil @karlbukovac.

Želimo Karlu uspjeh u natjecanjima te da dođe do cilja koji si je zacrtao!

 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije