Hrvatska reprezentacija U20 gostovala u Luzernu

U petak, 22. ožujka 2019. u prostorijama Hrvatskog kulturno-sportskog društva Zrinski u Luzernu, nakon utakmice protiv Švicarske upriličeno je druženje s hrvatskom reprezentacijom U20 na čelu s legendom hrvatskog nogometa, gosp. Robertom Jarnijem. 

I pored poraza naše reprezentacije druženje je bilo u veselom ozračju i produžilo se preko predviđenog vremena.

Stručni stožer bio je ugodno i pozitivno iznenađen odazivom navijača i organizacijom dočeka. Vođa delegacije HNS-a, g. Alojzije Šupraha zahvalio je organizatorima sljedećim riječima: “Hvala na svemu. HNS vam ovo neće zaboraviti. U slučaju možebitnog budućeg gostovanja bilo koje nogometne hrvatske selekcije u Luzernu, rado ćemo se odazvati vašem pozivu.”

Da bi organizacija bila ovako uspješna potrebno je imati dobrih suradnika i sponzora. Večeru su pripremili nenadmašiv kuharski par Jura i Nena Mesić i Josip Mijacević. Za dobar štimung pobrinuo se tamburaški sastav Alkari.

Ovim putem organizatori zahvaljuju svim sponzorima, a posebno NK Croatiji Luzern na sponzorstvu i pomaganju pri večeri, te ostalim sponzorima: Pizzeriji Grottino Emmenbrücke,  MAGO GmbH i gosp. Siniši Šuman.

Ističemo da je HKSD Zrinski već više puta ugostio i bio domaćin sportašima iz domovine. Svakako je to dobar pokazatelj da iz činjenice što nas ima po cijelom svijetu treba iznositi i ovakve, pozitivne primjere.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru