Humanitarna akcija za Milu Rončević

Dvogodišnja djevojčica Mila Rončević ima još samo jednu nadu a to je nastavak liječenja u Philadelphiji. Ujedinimo se i pomognimo ovom malom anđelu.

Mila Rončević je kćer Marina i Sanje Rončević i ima nepune dvije godine.  Već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD.

Ovim putem mole se sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć maloj Mili da pomognu i uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, adresa Hreljin 33B, 51226 Hreljin. Opis plaćanja – “Darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”, banka Kovanica d.d. Rijeka. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid. 

Pokrenuta je i kampanja putem koje se može uplatiti. Te uplate oduzimaju se s vašeg računa samo ako se skupi dovoljno sredstava: Indiegogo kampanja

Autor


Ruža Studer
Više o autoru