Vlado Bašić i Indigo oduševili nastupom u Letzi baru

Tko vikendom u najvećem švicarskom gradu traži mjesto gdje će susresti sunarodnjake i uz to se dobro zabaviti, u Letzi baru je na pravoj adresi. Tako je bilo i u petak, 5. travnja 2019., kad su goste zabavljali Vlado Bašić i Tamburaški sastav “Indigo” iz Luzerna.

Budući da tamburaši Indiga dobro poznaju publiku i njihove želje, i ovaj put su već prvom pjesmom pokrenuli dobro raspoloženje koje je trajalo cijelu noć.

Vrhunac večeri bilo je predstavljanje Vladinog novog albuma koji nosi naziv dobro poznate pjesme “Ćaća”. Na CD-u se još mogu čuti pjesme: Škripe kapije, Još mi dunje mirišu, Tebi pjevam majko Slavonijo, Dobar čardaš, Brođanka, Anđeli me zovu, Voljena, Rana, Slavonijo, tko te nema, Ne pitaj me, Prijatelju novi, Krijem da te volim i Cara mia. Neke su pjesme snimane uz pratnju Ženskog pjevačkog sastava “Pudarice”, u pjesmama ‘Slavonijo, tko te nema’ i ‘Ne pitaj me’ pratnja je Tamburaški sastav Rubato, dok u pjesmi ‘Anđeli me zovu’ Vladu prati TS Ringišpil.

Pjevali su gosti uz tamburaše i Vladu i ispunjavali želje vrhunski raspoložene publike do sitnih jutarnjih sati. Plesalo se, i uskprkos uskom prostoru zaigralo slavonsko kolo.

[05.04.2019 – Bistro Bar Letzi]Vlado Bašić i TS Indigo – Sve postivam, svoje uzivamBila nam je cast pratiti "ćaću" na promociji njegovog albuma. Odlicna vecer, koju sigurno necemo brzo zaboraviti 🤩🥳TS Indigo 🎸

Gepostet von TS Indigo am Montag, 8. April 2019

Foto: Željko Stipić

Video: TS Indigo

Autor


Ruža Studer
Više o autoru