Nagradna igra – Osvojite karte za rukometnu utakmicu Švicarska – Hrvatska

Dok je hrvatska rukometna reprezentacija osigurala nastup na Europskom prvenstvu koje se igra 2020. godine, Švicarcima je potreban još jedan bod.

Ova, za domaćine Švicarce važna utakmica igra se u BOSSARD ARENI u Zugu, 12. lipnja 2019. s početkom u 18.15 sati.

Zanimanje za utakmicu je veliko, kako na strani hrvatskih navijača, tako i kod Švicaraca u čijim redovima igraju Nik TominecLuka Maroš i Zoran Marković, sva trojica igrači Kadetten Schaffhausen i hrvatskih korijena.

Švicarci se na tabeli nalaze iza Hrvatske na drugom mjestu i utakmica je za njih važna. Neriješenim rezultatom Švicarci bi, prvi put nakon 2006. godine osigurali nastup na Europskom prvenstvu.

Ulaznice se mogu kupiti putem ticketcornera

Superfan i nagradna igra

Švicarski rukometni savez traži na hrvatskoj strani super-navijača koji će na teren nositi hrvatsku zastavu. Pošto je zastava određene težine, super navijač mora imati najmanje 16. godina. Kao super navijaču savez vam poklanja dvije ulaznice za utakmicu. Vaše prijave možete slati s naznakom ‘superfan‘ na mail našeg portala: info@moja-domovina.net

U nagradnoj igri rukometni savez i portal Moja Domovina poklanjaju 3×2 ulaznice. Sudjelujte u nagradnoj igri i pošaljite naznaku SUI-CRO 12.06. s vašim imenom, prezimenom i adresom na mail: info@moja-domovina.net.

Sretni dobitnici bit će objavljeni na portalu 1. lipnja 2019.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru