Zaveslajmo zajedno – EP 2019. – I ove godine hrvatske veslače ugostit će HKSD Zrinski

U Luzernu će se od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. održati Europsko prvenstvo u veslanju na kojem će se natjecati hrvatski veslači.

Svečano otvorenje prvenstva održat će se 30. svibnja s početkom u 18.00 sati na trgu Europaplatz. Cijeli program natjecanja može se pogledati na službenim stranicama: Ruder-Europameisterschaft 2019.

Uz Valenta i Martina Sinkovića u dvojcu, na prvenstvu će se natjecati Luka Radonić, Damir Martin, Bruna Milinović, Marcela Milošević, Ivana Jurković i Josipa Jurković. Veliki uspjesi braće Sinković koji se već ubrajaju u europske, svjetske i olimpijske prvake obećavaju i ove godine dobre rezultate. Pozivaju se Hrvati iz Švicarske da dođu i podrže na natjecanju hrvatske veslače.

Kao i dosadašnjih godina, hrvatske veslače ugostit će njihov službeni pokrovitelj u Švicarskoj, Hrvatsko kulturno-sportsko društvo Zrinski.  U petak, 31. svibnja u klupskim prostorijama s početkom u 19.00 sati organiziraju za veslače, pomagače i sponzore ribarsku večer uz dalmatinsku pjesmu uživo.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru