Zubi u 24 sata kao najbolje rješenje za bezubost

Metoda All-on-4 vrlo je popularna mogućnost liječenja za mnoge koji su u potpunosti izgubili zube. Pacijenti iz Štimac centra dentalne medicine iz Zagreba nakon samo 24 sata izlaze s fiksnim protetskim rješenjem. Mnogi razumiju osnovni proces all-on-4 metode, ali ne razumiju i planiranje i iskustvo koje ulazi u takav postupak.

Što je all-on-4 metoda ili zubi u 24 sata?

Iz Štimac centra nam otkrivaju kako su zubi na 4 implantata (all-on-4) revolucionarno rješenje za sve one koji su potpuno bezubi i omogućuju da u 24 sata promijenite svoj život. Koristeći samo 4 implantata umjesto jednog implantata po zubu, postupak je minimalno invazivan, bezbolan i brz.

Postoji razlika u tome je li implantat koji vam se ugrađuje od svjetski poznatog proizvođača implantata ili nekog novijeg jeftinog rješenja s upitnim rezultatima. Doktor Filip Štimac, vodeći oralni kirurg u Štimac centru, savjetuje da provjerite vještine i stručnost oralnog kirurga za kojeg ste se odlučili.

“Odluka o novim zubima je velika i ozbiljna. Kada je riječ o vašem zdravlju, ne bi trebalo biti kompromisa između kvalitete i cijene. Ako se prepustite neiskusnom liječniku, čak i ako se koriste najbolji implantati, nećete biti zadovoljni završnim radom. Stoga su vještine i stručnost stomatologa jednako važne kao i kvaliteta implantata. Jedno bez drugog ne ide.”, zaključuje dr. Štimac.

Često čujemo kako se ljudi žale da im proteze smetaju, nisu im ugodne za nošenje i ne mogu normalno jesti s njima. All-on-4 metodom dobivate fiksne zube koji se drže na mjestu i funkcioniraju kao prirodni zubi u smislu izgleda, žvakanja hrane i udobnosti. Ne postoji opasnost da će se pomaknuti ili ispasti dok govorite ili jedete.

Osim veće cjenovne isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata, velika prednost all-on-4 metode je brzina. Privremeni fiksni zubi se postavljaju na implantate u roku od 24 sata, a trajni fiksni zubi nakon nekoliko mjeseci kada implantati srastu s kosti.

Kod Mirele je opcija all-on-4 riješila dugotrajnu bezubost. Dobila je novi osmijeh koji joj je vratio i nadu u novi život.

Zubi u 24 sata – kako to izgleda?

Prije ugradnje implantata u Štimac centru nam otkrivaju kako ćete prvo proći detaljnu 3D dijagnostiku kako bi se utvrdila gustoća i debljina kosti. U samo jednom danu, u jednoj posjeti, ugradit će vam se 4 zubna implantata u čeljust. Cijeli postupak trajte otprilike 1 sat.

U roku od 24 sata dobit ćete fiksne privremene zube koji se učvršćuju na već ugrađena četiri zubna implantata.

Zahvat all-on-4 se u potpunosti završava nakon 3 do 4 mjeseca, kada implantati srastu s kosti. Nakon uzimanja otiska i izrade trajnih fiksnih zubi u zubotehničkom laboratoriju Štimac centra, dobivate trajni i fiksni rad koji se postavlja na implantate.

Ako želite trajno promijeniti svoj život i osmijeh, odlučite se za iskusne i vrhunske stručnjake koji će vam pomoći u tome. U Štimac centru je do sada ugrađeno preko 10.000 implantata, a obiteljska tradicija traje već 30 godina.

Naručite se na pregled kod najboljih stomatologa u Hrvatskoj po izboru pacijenata i osigurajte si paket besplatnih usluga Štimac centra.