Simpatični navijači vatrenih iz Samoe nastupit će u Luzernu

Hrvatsko kulturno športsko društvo Zrinski iz Luzerna ugostiti će u svojim prostorijama  simpatične navijače vatrenih – članove klape Samoana.

Svojom izvedbom pjesme ‘Nije u šoldima sve’, dva člana klape Samoana osvojili su tijekom svjetskog prvenstva u Rusiji Hrvatsku i Hrvate diljem svijeta.  Prepoznali su ih u hrvatskom nogometnem savezu i turističkoj zajednici i pozvali da upoznaju zemlju o kojoj pjevaju. Nakon što su posjetili Hrvatsku, svoju turneju nastavili su u Njemačkoj gdje su bili gosti Hrvatske katoličke misije Ulm. Iz Ulma dolaze u Švicarsku, u Luzern gdje će nastupiti u prostorijama HKŠD Zrinski.

Ono što ističe neke hrvatske zajednice u iseljeništvu je njihova spontanost. Tako je bilo i ovaj put kad su u Zrinskom dobili upit za nastup klape Samoane samo dan prije ponuđenog termina. Uvježbana uprava Zrinskog prihvatila je ponudu i prihvatila se organizacije. Pozivaju na ovu posebnu večer u prostorije Zrinskog na adresi St. Karlistr. 6, 6002 Luzern u petak, 21. lipnja 2019., s početkom u 20.00 sati. Uz

Uz svestranog kuhara Želju, tamburaše Indiga, ljubazne domaćine i ove posebne goste zagarantirana dobra zabava!

Autor


Ruža Studer
Više o autoru