NK Lašvanska Dolina poklonio članovima novi događaj koji je sve oduševioNogometni klub Lašvanska Dolina iz Zuga osnovan je 1992. godine. Aktualni predsjednik kluba koji trenutno broji preko 60 članova je Berislav Dotlo. Najviše članova su, kao što i samo ime kaže, Hrvati iz Lašvanske Doline, ali ih ima i iz različitih mjesta Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Klub organizira različite aktivnosti za članove i prijatelje svake godine: planinarenje u proljeće i jesen, izlet u Europapark za djecu, vikend za skijaše, dvodnevni nogometni turnir u dvorani i godišnju zabavu koja se tradicionalno održava u Baaru.

Ove godine prvi put su organizirali nešto novo i ponudili 29. lipnja program na otvorenom svim uzrastima. Tokom poslijepodneva na igralištu u Hünenbergu okupio se veći broj članova i prijatelja kluba. Dok su se djeca, (u nekim igrama zajedno s roditeljima) zabavljala i natjecala, vrijedni članovi ponudili su posjetiteljima domaće specijalitete s roštilja, hladna pića i slatke delicije.

Grupa Graffiti koja je bila zadužena za zabavni dio, već tijekom poslijepodneva napravila je odlično raspoloženje pjevajući svima poznate stare hitove. U večernjim satima, zabava koja je trajala do sitnih sati nastavljena je u zatvorenom prostoru.

Uprava kluba ne krije nakon ovog, dobro posjećenog događaja svoje zadovoljstvo. Zahvaljuju svim vrijednim članovima koji su zaslužni da je i ovaj događaj uspio te najavljuju za sljedeću godinu još atraktivniju organizaciju.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru