PRIMJER PLODONOSNE SURADNJE

Uspješna tvrtka BD Gruppe, vlasnika i ravnatelja Andreja Lucića iz Beča, uz glavno sponzorstvo Nogometnog kluba Cro Vienna, odlučila je biti i glavnim sponzorom Rukometnog kluba Nova Gradiška

Od sljedeće natjecateljske sezone Nogometni klub Cro Vienna nosit će naziv Cro Vienna BD Gruppe. Plod je to uspješne suradnje Andreja Lucića, četrdesetogodišnjeg uspješnog poslovnog čovjeka iz Beča, vlasnika i ravnatelja tvrtke BD Gruppe koja se bavi zbrinjavanjem i recikliranjem građevinskog otpada, s upravom ovog uzoritog kluba koji okuplja više od 200 djece u mnogobrojnim selekcijama i koji je s pravom već u dva navrata proglašen najboljim klubom rasprostranjenog hrvatskoga izvandomovinstva.

No, ovog ljeta Lucić ide još i korak dalje. Nedavno je, kako prenosi Radio Nova Gradiška, potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu Rukometnog kluba nova Gradiška. Svečanost u velikoj vijećnici u Novoj Gradiški otvorena je predstavljanjem suradnje i generalnog sponzorstva te potpisivanjem ugovora Igora Babića, predsjednika RK Nova Gradiška i Andreja Lucića, generalnog direktora BD Gruppe, inače rođenog Novogradiščanina koji je prije 20 godina otišao u Beč. Promociji partnerstva nazočili su Ivana Trupina i Borislav Vidošević, zamjenici gradonačelnika te igrači kluba.

Čelništvo RK Nova Gradiška je iznimno zadovoljno i sretno pa s ovim generalnim sponzorstvom osokoljeno ulazi u nadolazeću sezonu i kreće po nove uspjehe. Glavni im je cilj, kako je naglasio i Igor Babić predsjednik kluba, pokušati izboriti prvu ligu kroz naredne dvije godine – javlja Radio Nova Gradiška. – Prvog lipnja 2019. sam izabran za predsjednika kluba i najveća mi je misija osigurati financijsku stabilnost kluba i u tom pogledu kod traženju sponzora obišao sam cijeli grad. Sjetio sam se tako prijatelja iz djetinjstva s kojim sam odrastao na Urijama, nazvao ga i pitao ako može nekako pomoći klubu. On je odmah rekao kako stoji na raspolaganju i rado će pomoći! Prvo sam mislio da sanjam, ali brzo me uvjerio da to nije san i evo sada smo potpisali ugovor. Jako mi je drago i izuzetno sam ponosan, ovo nam uistinu puno znači- naglasio je predsjednik Babić – Nakon razgovora s gospodinom Babićem, koji me je upoznao da kao predsjednik kluba traži sponzore, vidio sam mogućnost da im pomognem. Nekako me to moje novogradiško srce povuklo za tim, a i nekoć sam bio rukometaš. Drago mi je uvijek ovdje pomoći, ovo je moj grad koji mi je u srcu. Tu sam za sve što bude trebalo za Novu Gradišku i rukometni klub – naglasio je Andrej Lucić.

Tako od nedavna ovaj rukometni klub ima novo ime, RK Nova Gradiška BD Gruppe Austria, a njen predsjednik Igor Babić srdačno se zahvaljuje svim sponzorima i tvrtkama s područja Nove Gradiške i šire okolice koje su na bilo koji način pomogli i pomažu – prenosi Radio Nova Gradiška.

Autor: Željko Batarilo Foto: Radio Nova Gradiška