6.6 C
Zagreb
2.6 C
Zürich
12.6 C
New York
16.9 C
Buenos Aires
22 C
Melbourne
Srijeda, 24 travnja 2024
spot_img

Hollywoodski osmijeh iz Lijepe Naše: Pogledajte transformaciju koja je Mirjanu učinila presretnom

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-1ij0uj2′]
[av_heading heading=’Hollywoodski osmijeh iz Lijepe Naše: Pogledajte transformaciju koja je Mirjanu učinila presretnom’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’20’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2bp0kc1′ admin_preview_bg=”][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-116rur2′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2bosnoj’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’5px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-qf6nxq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2botrjo’ admin_preview_bg=”]
Mirjana je godinama maštala o normalnim izlascima u društvo, ali zbog narušenog dentalnog zdravlja godinama je bila u depresiji.

“Jednostavno nemam volju za ništa. Moj sin se zabrinuo kad je vidio da sam se izolirala i da patim.”

Ova umirovljena učiteljica iz Zaboka u Hrvatskom Zagorju, imala je proteze na obje čeljusti koje su joj svakodnevno uzrokovale probleme sa žvakanjem i govorom. Zbog toga je morala u potpunosti prilagoditi i svakodnevnu prehranu.

Neočekivana prilika za potpuno novi život

Kako je bio veoma zabrinut, Mirjanu je sin potaknuo da riješi svoju situaciju. Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu, znao je odmah rješenje za njezine probleme. Za Mirjanu je odlučeno da je savršen kandidat za All-on-4 metodu, najpopularniju suvremenu metodu za bezube čeljusti. Fiksne privremene zube dobila je već u roku od 24 sata od ugradnje implantata!

“Kad su me pozvali na prvi pregled, bila sam šokirana. To mi je bio znak da krenem u pravom smjeru sa svojim životom.”

Brzina je zaštitni znak Štimac tima koji zbog posjedovanja vlastitog laboratorija u sklopu centra, pacijentima pruža maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu. Ugradnja 4 implantata u gornju i 4 implantata u donju čeljust trajala je samo 2 sata. Kako se postupak odvijao pod lokalnom anestezijom, Mirjana ni u jednom trenutku nije osjećala bol.

Najbolja moguća njega i podrška te izvrsni rezultati

Doktor Filip Štimac, glavni oralni kirurg Štimac centra, s Mirjanom je bio kroz cijeli postupak transformacije. Veliki je pobornik All-on-4 metode jer je uživo vidio impresivnu razinu podizanja kvalitete života kod svojih pacijenata:

All-on-4 je idealno rješenje za osobe koje su izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi ih. Rezultati zahvata su brzi i uspješni u preko 99% slučajeva. Ne znam koja se zdravstvena usluga može pohvaliti ovakvom statistikom uspješnosti.

U Štimac centru dentalne medicine koristi se najmodernija tehnologija koja uz dugogodišnje iskustvo u oralnoj kirurgiji jamči kvalitetu kirurških tretmana, ali i kraće vrijeme oporavka te odlične rezultate.

Mirjanu je njena transformacija itekako usrećila

Nakon 4 mjeseca i završetka perioda srastanja implantata s kosti, Mirjana se vratila na postavljanje finalnih zubi, čime je njena transformacija bila potpuna. Prva Mirjanina želja koju će si ispuniti s novim osmijehom je odlazak na naš divni Jadran.

“Odlučila sam biti sretna! I to mi se jako dopalo i već mi se vrti u glavi.”

Pokrenite se i vi kako biste riješili svoje probleme i to u Lijepoj Našoj! Javite se stručnjacima Štimac centra ovdje i opišite im svoj problem ili ih kontaktirajte telefonom na +385 1 3633 602.


[/av_textblock]

[/av_one_full]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije