Proglašeni su najboljim doktorima u Hrvatskoj već četvrti put zaredom. Upoznajte ih!

Portal Najdoktor šestu godinu zaredom objavio je popis najboljih doktorica i doktora u Hrvatskoj po izboru pacijenata. Cilj inicijative portala je da se na temelju iskustava pacijenata stvara realnija slika o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj.

Ovo je već četvrta godina zaredom s Najdoktor priznanjima za Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba. Pohvaljeni su u čak tri polja stomatologije: pregledi i dijagnostika, oralna kirurgija i protetika, a među najbolje doktore u Hrvatskoj uvršteni su Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent., oralni kirurg Filip Štimac i Elena Štimac, dr.med.dent.

Izvrsni na svim poljima

Stručni tim ove stomatološke poliklinike s preko 30 godina obiteljske tradicije čini 15 doktora, koji pokrivaju sve grane dentalne medicine: opću stomatologiju, protetiku, kirurgiju, implantologiju, parodontologiju, estetsku stomatologiju, restaurativnu stomatologiju i endodonciju.

Dodatnim specijalizacijama i stručnim edukacijama djelatnici Štimac centra na čelu s Elenom Štimac, dr.med.dent. specijalizirali su se i za neinvazivne estetske tretmane lica, kao što su tretman hijaluronskim dermalnim filerima, tretman botoxom te za tretman krvnom plazmom.

Osigurajte besplatan paket usluga u vrijednosti od čak 240€

Ako živite izvan Hrvatske, a silno biste željeli riješiti svoju dentalnu situaciju i osigurati si novi osmijeh,  preporučujemo vam da se obratite ovim hrvatskim stručnjacima u Domovini. Dio osoblja Štimac centra možete upoznati osobno i na sajmu f.re.e 2020 Fair for Leisure and Travel u Münchenu i to od 19.-23.2.2020., na kojem će sudjelovati svih 5 dana trajanja sajma.

Za sve svoje posjetitelje koji žive izvan Domovine pripremili su poseban paket pogodnosti stomatoloških usluga vrijednosti 240 €. Uz stručne savjete i pregled usluga centra, Štimac centar dentalne medicine informirat će posjetitelje i o revolucionarnoj suvremenoj tehnologiji koju koriste u svom centru u Zagrebu. Saznajte iz prve ruke sve o najefikasnijim suvremenim rješenjima za bezubu čeljust, suvremenim tehnologijama za najprecizniju i najbržu dijagnostiku, te brzom i bezbolnom uzimanju otiska pomoću revolucionarnih 3D skenera.

Svoj ekskluzivni paket možete iskoristiti tokom cijele 2020. godine, naručivanjem na pregled i dolaskom u Zagreb.

Ne odgađajte rješavanje svoje dentalne situacije

Poprilično dobri razlozi da krenete u rješavanje svog dentalnog stanja, zar ne?

Osnivačica centra, doktorica Maja Jagodić-Štimac, s preko 35 godina radnog iskustva postala je jedan od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj, što njenim pacijentima u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju.

Naručite se već danas za svoj besplatni pregled u Štimac centru!