23. Bila noć donijela u Švicarsku dašak Dalmacije

Bila noć nogometnog kluba Hajduk iz Züricha koja se održala po 23. put u subotu 1. veljače 2020. okupila je i ove godine mnogobrojne simpatizere i prijatelje kluba.
Večer je započela svetom misom koju je predvodio fra Antonio Šakota. Među gostima prevladavala je bijela boja a Mirakul Band koji je zabavljao je tijekom večeri pjevao je mnogo pjesama o Hajduku.
Okupila je ova večer ne samo navijače i ljubitelje Hajduka, bilo je među gostima i Dinamovaca. Svi zajedno veselili su se i pjevali cijelu večer, osjetila se pozitivna energija i zajedništvo.
U stankama Mirakul Banda u ruke su uzeli gitaru i harmoniku mladi Lovro Uzelac i Petar Filipović i okupili oko sebe dobro raspoložene goste koji su zajedno s njima pjevali poznate hitove.
Lovro Uzelac, Petar Filipović
Predsjednik NK Hajduka g. Krešimir Stanić obratio se prisutnima i u pozdravnom govoru  zahvalio svima koji su došli te svojim dolaskom uveličali ovu Bilu noć.
Pripremljena večera donijela je dodatan dašak Dalmacije u Švicarsku. U ponudili su bili između ostalih delicija plodovi mora, onako kako to i doliči Splitu i Dalmaciji.  Za kolače su se pobrinule i ovog puta vrijedne domaćice. Bogata tombola zaokružila je ovu Bilu noć koja je okupila sve uzraste i još jedanput pokazala da neke ljubavi vječno žive.
Foto: Zdravko Tonković

Autor


Božica Tonković
Više o autoru