Poziv klapama iz iseljeništva na treći susret u domovini

Nakon dvije uspješne organizacije Susreta klapa iz hrvatskoga iseljeništva, Hrvatska matica iseljenika poziva na Treći susret koji će se održati 23. svibnja 2020. u Makarskoj.

Slijedom izvanrednog uspjeha koji je postigao Prvi susret klapa iz hrvatskoga iseljeništva u domovini i širom svijeta gdje žive Hrvati, pa potom isto tako i drugi susret, Hrvatska matica iseljenika ponovno želi okupiti hrvatske klape iz cijeloga svijeta. Susret će klapama iz svijeta pružiti mogućnost da se predstave i da tijekom boravka u Hrvatskoj upoznaju njezine ljepote i domaću klapsku pjesmu.

Jedan od važnijih ovogodišnjih programa Hrvatske matice iseljenika bit će upravo Treći susret klapa iz hrvatskoga iseljeništva u domovini 23. svibnja, subota u Makarskoj.

Dolazak klapa predviđen je za 22. 5. zbog probe, te 23. nastup i 24. prigodan izlet i druženje. Detaljan program susreta se još razrađuje.

Hrvatska matica iseljenika osigurava trošak smještaja i dolaska klapa od Zagreba do Makarske, a od domaćina se očekuje organizacija koncerta klapa te izlet u županiji. Klape same osiguravaju dolazak do Zagreba.

Prijavite se što prije da bi se pravovremeno krenulo u realizaciju programa.

Kontakt: ivana.rora@matis.hr