9.8 C
Zagreb
10.2 C
Zürich
7.8 C
New York
15.9 C
Buenos Aires
24.3 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

Predstavljanje otoka Raba u Silvaplani nedaleko St. Moritza

U švicarskom turističkom mjestu Silvaplana, nedaleko poznatog zimovališta St. Moritz, održano je u petak, 21. veljače 2020. predstavljanje otoka Raba i njegovih turističkih mogućnosti.

Prezentaciju je organizirala Turistička zajednica Raba u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Silvaplane. Predsjednica TZR-a Ivana Matušan predstavila je mogućnosti i prednosti samoga otoka Raba, kao i Hrvatske kao turističke destinacije općenito.

Denis Pende, vlasnik restorana Leut na otoku Rabu sa svojim suradnicima pobrinuo se za gastronomske užitke uz vrhunska hrvatska vina u Zoran’s Restaurant, ugostitelja Zorana Vukovića porijeklom s Raba.

Ovo je bilo prvo predstavljanje Raba, dogovoreno je za iduću godinu u vrijeme turističkog sajma predstavljanje u Zürichu, kao i organizaciju sastanaka s najvećim tur-operaterima.

Generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj, g. Slobodan Mikac razgovarao je s gđom Deborah Gröble, predsjednicom TZ Silvaplane, prvenstveno o načinima kako su uspjeli produžiti sezonu koja kod njih traje 10-11 mjeseci.

Isto tako dogovoreno je u restoranu g. Vukovića, u suradnji s OPG Benčić iz Motovuna održavanje tjedna „Hrvatskih tartufa“.

GK RH Zürich

POVEZANI ČLANCI

Najnovije