26.1 C
Zagreb
21 C
Zürich
14.9 C
New York
13.2 C
Buenos Aires
24 C
Melbourne
Utorak, 26 rujna 2023
spot_img

POD MOTOM “NO STRESS – BEING FIT IS YOUR SUCCESS” ODRŽAN PETI ADRIA BUSINESS NETWORK

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je peti Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić. 

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Kroz događaj svima je ponuđena prilika da nađu nove klijente te sklope lukrativne poslove.

Gost predavač Marko Lončar, Fitnes trener nove genercije i vlasnik brenda BITI FIT educirao je sve prisutne o tome kako se zdravo hraniti i zadržati dobru formu u svijetu biznisa.

Što su nam o događaju rekle organizatorice i voditeljice, pročitajte u nastavku.

“Uvijek zanimljiv i inspirativan moj dragi prijatelj Marko svaki put me nauči nečem novom pa sam tako ovaj put saznala zašto profesionalni sport nije za ljudsko tijelo, naime naša tijela nisu predviđena za tu razinu napora. Saznali smo i zašto nakon što su Michaelu Johnsonu oduzete sve zlatne medalje, nitko od sljedećih pet rangiranih sportaša nije želio preuzeti njegovo odličje. Zanimljiv podatak je bio i taj da u Hrvatskoj 44% djece ne doručkuje tijekom tjedna, 76% ih ne jede dovoljno voća i povrća, dok se tjelesnom aktivnošću bavi samo 30% dječaka i 17% djevojčica, a po pretilosti smo osmi u EU s 18,7% pretilih osoba. Gost predavač inspirirao nas je i time kako na kraju svakog dana motivirati sebe kroz tri pitanja; što smo danas učinili za sebe da budemo sretni, što smo učinili za druge i zbog čega smo danas bolja osoba nego jučer? Predavanje me oplemenilo ne samo savjetima, nego i iznesenim činjenicama.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, Željka Barišić

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „U današnje vrijeme je stres životna činjenica s kojom se svakodnevno susreće svaki pojedinac. Baš iz tog razloga bitno je znati kako se mogu ublažiti pa čak i izbjeći negativni učinci stresa na tijelo i um. Na predavanju nam je gost predavač Marko Lončar predstavio kako vježbanjem i zdravom prehranom možemo eliminirati negativne utjecaje okoline, uraditi nešto pozitivno za sebe a i postaviti dobar primjer drugima. Naime imajmo na umu da zdrav duh biva u zdravom tijelu, zato je na nama da se pobrinemo da to tako i bude.“

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Srebrni sponzor događaja je FINA.

Ostali sponzori su Vladimir Abicic Photography, InspireMe, Prtenjača delikatese, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek i Valenta.

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama te ZgExpress.

Sljedeći Adria Business Network event održat će se 2. 4. 2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, kada je gost događaja jedan od najuspješnijih poduzetnika na ovim prostorima, vlasnik Orbica, gospodin Branko Roglić.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije