11.9 C
Zagreb
5.9 C
Zürich
13.9 C
New York
21.4 C
Buenos Aires
24.9 C
Melbourne
Subota, 20 travnja 2024
spot_img

“The Voice of Switzerland” – Tatjana Ivanović žiri oduševila nastupom


Poseban trenutak bio je kad je Tatjana s bakom Dragicom u duetu izvela pjesmu “Ružo moja crvena” i osvojila simpatije žirija i publike.

Tatjana Ivanović iz Pfäffikona u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. u  emisiji koja traži talente, «The Voice of Switzerland» izvela je jednu pjesmu sama, drugu u duetu s bakom.

Šesnaestogodišnja Tatjana osvojila je žiri pjesmom «Addicted to You». Dvojica od četiri članova žirija okrenula su se sa stolicama, što je značilo da žele Tatjanu u svom timu.

Tatjani se ostvario životni san – njezina baka Dragica došla je za ovu priliku iz Hrvatske da bi mogla uživo pratiti unukin nastup. Nakon što je unuka s oduševljenjem govorila žiriju o svojoj baki, ona je pozvana na pozornicu. Baka i unuka zajedno su otpjevale “Ružo moja crvena” i izvedbom očarale žiri i publiku.

Baka Dragica i Tatjana izvode “Ružu crvenu”

Svi članovi obitelj Ivanović aktivni su u hrvatskoj zajednici u Švicarskoj. Tatjanin otac, Slobodan “Buco” Ivanović dobro je poznat Hrvatima u Švicarskoj kao dugogodišnji član tamburaškog sastava “Alkari”.

Tatjana, držimo ti palčeve za sljedeći nastup!

 

 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije