9 C
Zagreb
4.9 C
Zürich
12.5 C
New York
24.7 C
Buenos Aires
30.1 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

HU DOBRA VOLJA S VATRENIM SRCEM I U DOBA KORONE U POSJETI GACKOJ DOLINI!

Predsjednica Humanitarne udruge Dobra volja iz Sesveta, Marijana Matešić i mnogima dobro poznat rukometaš Željko Musa obišli su u humanitarnom pohodu Gacku dolinu.

Ni korona niti izolacija ne mogu nekoga tko ima puno dobre volje spriječiti da dođe pomoći potrebite. Tako je bilo i danas kad je u Gacku dolinu stigla Humanitarna udruga Dobra volja sa svojim volonterom velikog i vatrenog srca Željkom Musom i poklonima za potrebite.

Predsjednica udruge Marijana Matešić i Željko obišli su jedanaest obitelji iz Križpolja, Sinca, Čovića, Otočca, Starog Sela, Obilja, Švice i Kutereva i darivali ih paketima hrane.

Zbog mjera izolacije izostali su zagrljaji i snažni stiskovi ruke koji puno znače ali suze u očima govore više od riječi.

Puno znači da nisu zaboravljeni u ovim teškim vremenima, makar na trenutak su bili sretni i presretni Željkovom pojavom, nekima je morao dati i autograme.

Djeca su uvijek najiskrenija i njihovi osjećaji su puni emocija, tako je bilo i danas. Željko i Marijana su ljudi velikog i vatrenog srca i veliko im hvala u ime svih koje su posjetili danas.

Neće ovo biti njihova zadnja posjeta, doći će oni opet, obećali su na kraju prije odlaska i zahvale Bogu na prekrasno provedenom danu u Gackoj dolini.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije