Naslovnica Hrvatska Javni poziv za učenje hrvatskog jezika

Javni poziv za učenje hrvatskog jezika

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj za zimski semestar akademske godine 2020./21.

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja hrvatske kulture i očuvanja nacionalnog identiteta, promicanja zajedništva i suradnje kao i povratka iseljenih Hrvata i njihovih potomaka Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj za zimski semestar akademske godine 2020./21.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina života, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj ne duljim od tri godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog OVDJE. Rok za slanje prijava je 17. lipnja 2020.

Sve ostale pojedinosti navedene su u Javnom pozivu i priloženim uputama. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati upit na adresu elektroničke pošte  najkasnije do isteka gore navedenog roka ili u istom razdoblju nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, radnim danom od 10.00 – 15.00 sati.

hrvatiizvanrh.hr
Exit mobile version