4. GODINE PORTALA MOJA DOMOVINA

Portal je s radom počeo na današnji dan, 29. lipnja 2016. godine. Od tada smo objavili 1358. članaka i nekoliko tisuća fotografija.

Uz aktualne događaje koje portal prati u Švicarskoj i šire, pokrenut kao informativna platforma u rubrici Korisne informacije pomaže iseljenicima u riješavanju nedoumica i problema.

Svi suradnici portala su volonteri koji, kao i sama vlasnica – urednica Ruža Studer u svoj rad ulažu ono najbitnije – ljubav prema svojoj domovini i svom narodu.

Statistika riječi putem kojih se dolazi na portal najbolje pokazuje da je portal postigao svoj cilj i postao onaj kanal na kojem iseljenici, povratnici i useljenici pronalaze potrebne informacije. Glavne riječi su: hrvatsko državljanstvo, prebivalište i prijava boravišta obrazac.

Najviše nas prate Hrvati iz Švicarske. Ponosno ističemo da se portal prati iz svih zemalja svijeta

Ne uspoređujemo se s drugima jer ne tražimo publiku senzacionalnim naslovima i upitnim sadržajem. I dalje ćemo slijediti put kojim kročimo ove četiri godine – biti i ostati informativno mjesto na kojem će iseljenici pronaći uz korisne informacije kutak domovine.

Dnevna posjeta zadnjih mjesec dana

Još uvijek aktivni suradnici portala su: Željka Pelc Siroglavić, Božica Tonković, Marija Ružić, Jelena Benčić, Ivica Žuljević, Igor Mandić, Ivana Pavletić – Lička. Svoj doprinos dali su također: Tina Vukić, Marina Ferencevich Bublić, Helena Hrman, Marina Bukovec, Anna Galović te fotografi Željko Stipić i Iva Ivanković.

Hvala svima. Idemo malim ali čvrstim koracima dalje, gradimo i povezujemo kroz naš portal iseljeništvo i domovinu!

Autor


Ruža Studer
Više o autoru