Poziv na šestu konferenciju MEETING G2

Konferencija pod nazivom „NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE“ predstavit će iseljenicima iz cijeloga svijeta Hrvatsku kao izuzetno zanimljivo mjesto za ulaganja, a Hrvatima u domovini pogled u svijet. Sudionici će dobiti jedinstvenu priliku za sklapanje novih poznanstava i kontakata, a time i moguće nove poslovne prilike.

Proteklo vrijeme organizatori konferencije posvetili se osmišljavanju zanimljivog sadržaja ovogodišnje, šeste konferencije MEETING G2 koja – iako dolazi u novom online formatu – ne odstupa od kontinuirane misije Udruge  – umrežavanja poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta.

Konferencija MEETING G2.6 pod nazivom „NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE“ predstavit će našim iseljenicima iz cijeloga svijeta Hrvatsku kao vrlo zanimljivo mjesto za ulaganja, a Hrvatima u domovini svjež pogled u svijet. Sudionici će dobiti jedinstvenu priliku za sklapanje novih poznanstava i kontakata, a time i moguće nove poslovne prilike.

Ovogodišnja konferencija održat će se 16. – 17. 11. 2020.

Prijave na konferenciju moguće su putem linka

Ove će se godine konferencija MG2.6 baviti temama koje su nam trenutno svima od velikog interesa.

  • Iz prve će ruke svoje iskustvo o poslovanju u vrijeme svjetske pandemije COVID-19, s nama podijeliti poduzetnici hrvatskog podrijetla. “Hrvatske poslovne priče oko svijeta tijekom pandemije“ otkrit će vam različite priče o tome kako su poduzetnici doživjeli i preživjeli nove uvjete poslovanja.
  • Dok novi uvjeti poslovanja nekim tvrtkama otežavaju poslovanje, drugima otvaraju nove prilike. Svjedoci smo vrlo povoljnih razvojnih i financijskih prilika za neke hrvatske tvrtke koje su u krizi jednostavno „eksplodirale“ – tom ćemo se temom baviti na panelu „Jači od virusa”.
  • Posvetit ćemo se i novim načinima povezivanja u uvjetima “novog normalnog” poslovanja. U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom predstavit ćemo vam projekt “Go Global, Go Virtual”.
  • Sve je više poslova koji se zahvaljujući razvoju tehnologije mogu obaviti na daljinu, a uskoro će Hrvatska među prvima u svijetu uvesti “digitalnu nomadsku vizu”, što potvrđujetezu da je Hrvatska zaista “Najbolje utočište na svijetu za digitalne nomade”. Ovo je tema panela koji će vam sigurno zaokupiti pažnju, uz odlične paneliste.
  • Sigurno niste svjesni koje sve resurse Hrvatska ima te da je moguće izgraditi kuću iz temelja i u potpunosti je opremiti hrvatskim materijalima i proizvodima „Made in Croatia“. Na primjeru Slavonke u Istri, pokazat ćemo vam kako to izgleda „100% hrvatska kuća“.                                                                                                                                           

Organizatori najavljuju da je ovo samo dio tema koje sudionike očekuju.

Više o konferenciji: Meeting G2

Prijave putem linka