8.2 C
Zagreb
2.3 C
Zürich
7.5 C
New York
18.5 C
Buenos Aires
15.8 C
Melbourne
Utorak, 23 travnja 2024
spot_img

Virtualni koncert Škrinja našeg blaga

Prvi virtualni svjetski koncert Hrvata iz iseljeništva i domovine pod nazivom “Škrinja našega blaga” prenosit će se 31. 10.2020 u 20 sati.

U ovo vrijeme kad već mjesecima diljem svijeta nema mogućnosti susreta i društvenih okupljanja, veseli projekt koji je pokrenula Tanja Maleš Krznar u suradnji s Mateom Varvodić. One su pod pokroviteljstvom Saveza Hrvata Duisburg, Hrvatske katoličke misije i udruge Adria Duisburg pokrenule akciju i zamolile u svibnju društva diljem svijeta da se prijave.

Prijave su stigle s pet kontinenata, iz osam zemalja i program ima 23 točke. “Veseli nas odaziv društava, jer smo svi smo u istoj situaciji. Družiti se ne možemo, sastajati također ograničeno a svi su nastupi otkazani. S veseljem i ponosom društva će ovim putem predstaviti svoj rad i unijeti radost i veselje u naše domove. Po prvi put, preko plesa, pjesme i glazbe spojili smo Hrvate diljem svijeta,” ističe Tanja Maleš Krznar.

Podrška im je također stigla od društava iz domovine koji svojim učešćem daju svoj svoj doprinos ovom događaju. Koncert će se prenositi putem Youtube kanala udruge. Portal Moja Domovina podijelit će prijenos koncerta putem socijalnih mreža.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije