32.6 C
Zagreb
24.2 C
Zürich
26.3 C
New York
12.1 C
Buenos Aires
28.8 C
Melbourne
Srijeda, 17 srpnja 2024

RETROSPEKTIVA 2020. – ISKUSNI PODUZETNICI ODGOVARAJU NA VAŠA PITANJA

Adria Business Network #13 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa održat će se 15.12.2020. u 18 sati, ovaj put u online izdanju.

U prvom dijelu eventa naši gosti su iskusni i uspješni poduzetnici Ognjen Bagatin, suvlasnik Poliklinike Bagatin i vlasnik medijske platforme Poduzetnik te Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda s kojima ćemo razgovarati o najvrjednijim lekcijama 2020. godine. Svojim znanjem nastojat će pomoći svima koji se u ovom trenutku nalaze u bezizlaznoj poslovnoj situaciji, ali i onima kojima je potreban bilo kakav savjet iz sfere businessa.

Ognjen Bagatin kao suvlasnik vodeće poliklinike  za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju u Hrvatskoj potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Prema IMTJ-u Poliklinika Bagatin na samom je vrhu popisa najboljih poliklinika na svijetu.

Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u preko 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput nagrade Vapor Digesta, poznatog magazina u SAD-u koji je uvrstio tvrtku Elda među proizvođače e-tekućina sa zlatnim standardom. Tu je i nagrada za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je Croma dodijelila Dariju Mareniću te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti koji stoji iza poslovanja tvrtke Elda.

U drugom dijelu događaja svi prisutni na online događaju imat će priliku postavljati pitanja na koja će im gosti odgovarati.

Svrha ovog pomalo drugačijeg događaja je da ovaj put umjesto klasičnog predavanja i networkinga omogućimo svima da dobiju odgovore na izazove trenutne situacije.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzori su FINA i ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Kongresni centar FORUM Zagreb.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta i Kazalište Planet Art.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije