4.6 C
Zagreb
5.1 C
Zürich
Četvrtak, 4 ožujka 2021

HHUŠ – Hvala svima koji su pomogli u humanitarnoj akciji “Pomozimo Zagrebu”

Nakon što je Hrvatska humanitarna udruga Švicarske (HHUŠ) 22. ožujka 2020. g. pokrenula humanitarnu akciju kojom se pomagalo potresom pogođenom Zagrebu i okolici, krajem 2020. g. uručene su zadnje darovnice.

Uz jednu veću donaciju (50’000 kuna) koja je uručena KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj, financijsku pomoć primilo je sveukupno 12 obitelji.

Dvije zadnje darovnice, uručene u studenom 2020.g. Darovnicu za Gornju Stubicu preuzeo je Mirko Komin,predsjednik Društva Matija Gubec iz Schaffhausena

Šest obitelji koje su dobile pomoć su s adresom u centru Zagreba, jedna u Zagrebu – Dubravi, pet u Zagrebu – Markuševcu i jedna u Gornjoj Stubici. Tijekom boravka u domovini predsjednica HHUŠ-a, Ruža Studer Babić susrela se s nekoliko obitelji. Ovim putem prenosimo zahvalu tih obitelji svim dobrim ljudima koji su HHUŠ u toj akciji podržali. Zahvaljujući donacijama uspjeli su brže obnoviti svoje domove.

Sveukupna donacija uručenih sredstava iznosi 165’000 kuna.

Upravni odbor Hrvatske humanitarne udruge Švicarske (HHUŠ) zahvaljuje svima koji su se odazvali i donirali u ovoj akciji. Posebna zahvala hrvatskim udrugama iz Schaffhausena; HKUD Fala, HKD Matija Gubec, NK Dinamo i CROFit koji su donacijom sredstava sa zajedničke zabave održane 2017. g. potpomogli ovu akciju.

Ako netko od donatora želi uvid u cijelu akciju, može se javiti Upravnom odboru putem maila: help.hhus@gmail.com

Darovnica KBC Sestre milosrdnice

Upravni odbor HHUŠ

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,063ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije