7.1 C
Zagreb
3.7 C
Zürich
Ponedjeljak, 19 travnja 2021

DIGITALIZACIJA AGROKULTURE – BUDUĆNOST POLJOPRIVREDE

Adria Business Network #15 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa održat će se 31.3.2021. u 18 sati, na novoj lokaciji, Visoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

U prvom dijelu eventa naš gost je Matija Žulj, osnivač i direktor tvrtke AGRIVIglobalne agrotehnološke tvrtke s vizijom da promijeni način proizvodnje hrane i pozitivno utječe na milijardu ljudi. AGRIVI softver za poljoprivrednike služi poljoprivrednicima kao pomoć da postignu održivu i profitabilnu proizvodnju. Matija je i sam postao poljoprivrednikom i posadio plantažu borovnica kako bi saznao s kojim se izazovima poljoprivrednik susreće u svakodnevnoj proizvodnji. 
Danas je Matija priznati poduzetnik i lider u industriji gdje kroz razna predavanja i sudjelovanje na konferencijama u Hrvatskoj i svijetu popularizira važnost digitalizacije poljoprivrede. Strast za spojem tehnologije, poljoprivrede i pozitivnim utjecajem u svijetu postavili su visoke standarde za tvrtku koja je danas jedna od ključnih tvrtki u industriji poljoprivrednih softvera.  

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka: OTVORI

Dijamantni partner događajaje A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Vinoteka Bornstein, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,063ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije