7.1 C
Zagreb
3.7 C
Zürich
Ponedjeljak, 19 travnja 2021

Obavijest o prestanku zaprimanja zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć po osnovi potresa

Ministarstvo hrvatskih branitelja prestaje sa zaprimanjem zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć po osnovi prirodne nepogode potresa s danom 10. ožujka 2021. godine.


Svi zahtjevi za jednokratnu novčanu pomoć po toj osnovi zaprimljeni nakon navedenoga dana neće biti uzeti u razmatranje.

Pozivamo hrvatske branitelje, članove obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su vlasnici stambenih objekata oštećenih u potresu na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke županije i Karlovačke županije na podnošenje zahtjeva za dodjelom izvanredne jednokratne novčane pomoći, stoji na stranicama Ministarstva branitelja.

Zahtjev treba sadržavati:

– podatke o podnositelju zahtjeva i članovima kućanstva (ime i prezime, OIB, adresa stanovanja i broj telefona)

– podatke o pretrpljenoj materijalnoj šteti na imovini (opisati radi li se o stambenom ili gospodarskom objektu i kakva su oštećenja) te dostaviti dokaz o nastaloj šteti (npr. fotodokumentacija i dr.)

– presliku tekućeg ili zaštićenog računa.

Zahtjev se podnosi Ministarstvu hrvatskih branitelja na e-mail: ministarstvo@branitelji.hr ili poštom na adresu Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb.

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,063ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije