11.6 C
Zagreb
8.9 C
Zürich
Utorak, 18 svibnja 2021
spot_img

Streets of Zagreb – Projekt koji nudi ljepote i zanimljivosti

Mnogi od nas nestrpljivo čekaju normalan život i prestanak pandemije. Dok se to ne dogodi preostaje nam virtualna šetnja u kojoj možemo uživati u ljepotama glavnog grada Hrvatske. Kad se sve smiri i kad krenete na putovanje u Zagreb, valja iskoristiti svaki trenutak i sobom ponijeti što više lijepih utisaka.

Da to vrijeme maksimalno možete iskoristiti po svim pitanjima, kako u obilasku grada, tako i po pitanju bogate kulinarske ponude i mjesta gdje se dobro možete zabaviti – za to se pobrinula Petra koja je pokrenula hvale vrijedan projekt “Streets of Zagreb”.

Želimo podržati Petru jer smatramo da bi ovaj projekt svima nama otvorio nove vidike. Na jednu stranu mogli bi prilikom sljedećeg putovanja ciljano posjetiti nešto što još nismo vidjeli, na drugu stranu – tko nije u mogućnosti putovati, na tom bi mjestu mogao uživati u ljepotama domovine.

Petrinu zamolbu koju nam je uputila prenosimo u cjelini:

Pozdrav svima! Zovem se Petra Mezdjić, digitalna kreatorica iz Hrvatske. Većina ljudi me poznaje kao kreativca zaljubljenog u fotografiju i videografiju.

U studentskim sam danima pokrenula projekt Streets of Zagreb, posvećen ulicama Zagreba, njihovim stanovnicima i ostalim čarima koje ulice skrivaju.

Kako projekt ne bi stao samo na Facebook i Instagram profilu, odlučila sam zadnje ljeto studiranja posvetiti samostalnoj izradi web stranice kao kruni projekta.

Iznimno sam ponosna na ovaj projekt te bih ga voljela podići na sljedeću razinu i stvoriti sadržaj za našu sadašnju i novu zajednicu u Hrvatskoj i cijelom svijetu.

Ideja je stvoriti kratke i duge dokumentarne filmove o Zagrebu i proširiti ga na lijepu našu – Hrvatsku! Moje kumče Ana, mlada studentica novinarstva – buduća kreatorica sadržaja i ja voljele bismo snimati zabavno – obrazovne dokumentarce za novu generaciju koja će kroz iste učiti i istraživati ​​Zagreb i Hrvatsku, ali i za sve one koji žele saznati više o našoj zemlji.

Osim toga, istraživali bismo skrivene dijelove Hrvatske, saznali više o našim ljudima i njihovom načinu života u nadi kako ćemo stvoriti sjajan sadržaj u kojima će uživati brojne generacije.

Kako bismo to ostvarili, potrebna nam je vaša podrška. Cilj nam je prikupiti novac i kupiti potrebnu opremu za ovu avanturu.

Unaprijed zahvaljujem na podršci! 🙂

Projekt se može podržati putem kampanje: EXPLORE CROATIA

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,098ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije